Fra IKEA til Reform Cph

3. januar 2020

Det føles nærmest som 100 år siden vi købte køkkenet til huset. For det var faktisk en af de ting vi hurtigst besluttede os for. Det var nemt. Det hus vi havde købt havde nemlig et IKEA køkken fra 2016, som jo på købstidspunkt altså kun var lidt over et år gammelt. Derfor var der ingen grund til at skulle købe nyt.

Den uventede og omfattende renovering betød dog, at vi pludselig endte ud med en ny plantegning. Og muligheden for at ændre på opstillingen af køkkenet bød sig. Så det har vi gjort. Vi har genbrugt alle underskabe og højskabe fra det gamle køkken. Og måtte i IKEA efter kun 3 underskabe der manglede til køkkenøen.

Køkkenet kommer dog til at se helt anderledes ud end nu. Det bliver gråt. Jeg har det ikke så godt med hvide køkkener, føler ikke det passer til os. Så valget stod mellem at male lågerne eller give det en lille make-over med nogle nye låger.

Vi købte derfor nye låger hos Reform for snart 1,5 år siden. Reform er et såkaldt ‘front-end’ system til IKEA køkkener. Og forhandler alt det synlige til IKEA køkkener. Og så er de designet af mange af de helt store arkitekter og designere som BIG, Henning Larsen osv. Vi slipper altså relativt billigt for et ‘nyt’ designerkøkken. Hvad mange ikke ved, er at producenten af køkkenskabe til IKEA, alligevel er den samme som til de fleste andre danske køkkenfirmaer. Så det er basically det samme køkken du får, bare til forskellige priser.

Det køkken vi har valgt hedder Degree og det er den malede lys grå udgave vi har bestilt. Det er designet af Cecilie Manz og er et meget klassisk køkken med smukke detaljer.

Bær over med mine Photoshopskills, men det her er min visualisering af køkkenet. Sikke en forskel, ik’?

  • Reply
    Kirsten
    15. januar 2020 at 16:02

    Blev I færdige med huset til tiden? ?
    Skulle det ikke være færdig 1/1-2020?

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins