Moodboard: Det store badeværelse

23. september 2019

Nu er der ved at være godt styr på det store badeværelse også – eller voksen badeværelset om man vil 🙂

Der er også under 3 måneder til vi skal flytte ind. Og av, vi har travlt. Så det er vidst også på tide at jeg indvier jer lidt mere i planerne. Beklager endnu en gang mine photoshop skills… men her har I udgangspunktet for badeværelset.

Marmorfliser

Fliserne på badeværelset er importeret direkte fra et brud i Italien, og har fået Henrik Willesen Import til at stå for det hele. Han har helt vildt godt styr på hele processen og står for transport, dialog med bruddet osv. Hans hjemmeside finder I her. Det er helt klart den billigste og bedste løsning, hvilket muliggør et flisemål på 97cm x 60 cm. Og derfor behøver vi ikke at skære fliserne til, modsat hvis man køber et fast mål hos et flisecenter.

Ulempen – eller udfordringen ved at vælge marmorfliser er at det er natursten som kan være lidt svære at holde rene. Derfor installerer vi et blødgøringsanlæg i huset der vi fjerner kalk i vandet. Derudover bliver fliserne coated med en særlig forsejlning som skulle afhjælpe de fleste udfordringer. Marmoren er bare så smuk og elegant.

Jeg har netop godkendt blokken inden de skar fliserne op og de skulle gerne ankomme om to uger. Er du vimmer, jeg glæder mig til at se dem ægte. Og krydser mine små tykke fingre for at der ikke er nogen der er knækket i transport. For så kan vi nemlig komme igang med at mure badeværelset op om en måned tid.

Grohe Essence og Korkbadekar

Noget af det vigtigste på badeværelset har været at skabe plads til vores korkbadekar. Det er egentlig et impluskøb for læææænge siden. Fra dengang vi begyndte at drømme om hus. Vi havde det også med i Nybyggerne. Og det har været helt symbolsk for vores husdrøm. Så det bliver altså ret særligt at se det installeret i huset. Karet får selskab af den smukkeste fritstående karsøjle fra Grohe. Og sammen bliver de lidt vores center-piece på badeværelset.

I brusenichen får vi et indbygget rainshower og al armatur i øvrigt, er fra Grohe Essence-serien. Det har vi valgt fordi jeg synes det er særligt elegant, slankt og smukt i sit design, hvilket matcher udtrykket og marmorfliserne godt.

Vi har denne gang hyret en murer ind til at sætte de store og tunge fliser op. For det bliver en lidt for omfattende opgave for Mikkel, samtidigt med at vi skal lægge gulvet i de selvsamme samme uger. Der er tryk på her de sidste 12 uger, for vi SKAL nå at blive færdige til jul. Derfor er vi også blevet nødt til at hyre lidt hjælp ind der hvor det giver god mening, for at vi kan nå deadline.

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins