Et stort skridt mod mine fremtidsplaner

17. september 2019

Har I mon allerede opdaget det?

Måske I har været en tur forbi bloggen her, den seneste tid… for der er sket en meget åbenlys forandring her til d. 1 september. Bloggen har fået ny visualitet. Jeg har fjernet reklamerne og lavet siden mere enkel og sådan som jeg selv bedste kan lide at søge rundt. Det er muligt, fordi jeg ikke længere er bundet til samme skabelon og setup som før. Det er jeg ikke, fordi jeg har opsagt min kontrakt med Bloggers Delight.

I tænker garanteret ikke særlig meget over hvor bloggen ligger, men det har langt større betydning end som så. Udover at layoutet, så byder det også på en masse forandringer bag bloggen.

Jeg har nemlig fået mig en agent (eller agentpar) hos Buzzanova, som skal hjælpe mig med mit univers. Kort fortalt, så var det før Bloggers Delight der stod bag mig. De har været teknisk hjælp og så har de også stået for mine samarbejder. Når de har haft en kunde, så kigger de i deres blogger-katalog for at se hvem der bedst matcher kampagnen. Og hvis det var mig, så blev jeg tilbud et samarbejde som jeg kunne takke ja – eller nej tak til.

Jeg har været rigtig glad for at ligge hos Bloggers Delight som er det største netværk i Danmark. De har en masse erfaring og har været en god støtte længe. Særligt når man er ny i denne verden. Men med tiden har jeg også lært en del, selv fundet samarbejdespartnere og fundet mig lidt mere til rette. Jeg ved hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil! Derfor har jeg valgt at skifte til en agent-kontrakt. Jeg kunne mærke tiden var inde til at stå lidt mere på egne ben…

En agentkontrakt betyder, at jeg har en person til at arbejde opsøgende for mig også. Og jeg bliver derfor ikke kun tilbudt eksisterende kampagner. Jeg kan give min agent nogle helt konkrete ønsker til et samarbejde. F.eks. nu hvor vi renoverer vores hus, så giver det mening for mig at samarbejde omkring nogle af de helt særlige ting som vi laver.

Derfor skulle jeg gerne begynde at få samarbejder som giver langt mere værdi for mig og jer fordi de giver bedre mening i mit liv og situation. Det har jeg savnet. Mine agenter står derfor for at tage kontakt til – og kommunikerer med virksomheder, forhandle løn og lave afrapportering. Alt det praktiske, så kan jeg få lov til at fokuserer på selve indhold.

Jeg har da også en lille drøm om, at når jeg skal tilbage på arbejdsmarkedet kan jeg vende tilbage på 30 timer. Jeg skal på ingen måder være fuldtidsblogger, det ved jeg er noget jeg ikke egner mig til. Jeg har ikke lyst til at give antal likes så magt eller lave samarbejder som jeg ikke 100% kan stå indenfor. Det skal altid have relevans for jer og mig.

Men for at jeg ikke skulle bruge after hours eller weekenderne på bloggen mere, vil det være en kæmpe gave. Det er jo også lidt mit frirum og kreative legeplads. Men som MOR er tid blevet mere dyrbar. Derfor kunne det være fint at bruge en enkelt dag om ugen på min klumme, bloggen og andre småprojekter for det er noget jeg stornyder. For jeg er heller ikke helt klar til at give slip på det hele.

Håber I også synes det er en forbedringen af bloggen. Og hvad tænker I om det nye blogdesign?

    Kommenter