Moodboard: Det lille badeværelse – Christine Delmar

Moodboard: Det lille badeværelse

1. august 2019

Jeg har i den grad taget hul på renoveringen. Det første på listen er nemlig at få planlagt de to badeværelser, både fordi det er nogle af de første ting vi skal igang med når de nye vægge er muret op og så kan der også være lange leveringstider på fliserne.

Nu er vi sådan helt ægte igang, men der er også kun 5 måneder til at huset skal stå helt færdigt. Jeg laver collager for alle rum, det gør jeg altid, fordi jeg visuelt ikke er ret god til at forestille mig ting. Og det gør det også meget nemmere at fortælle og viser jer mine idéer. Beklager mine photoshop skills, men jeg håber det giver en idé om hvor jeg vil hen…

Vægflisen er en mintgrøn flise som jeg forelskede mig i på et billede på Pinterest. Efter et lidt større detektivarbejde, fandt jeg frem til en forhandler i AUSTRALIEN. Ja, det er muligt de kan købes i Europa også, men det har jeg simpelthen ikke kunne spore mig frem til. Så jeg har netop bestilt disse med kurer hele vejen fra down under. De er netop afsendt, så om en uges tid skulle de gerne ankomme. Spændende. Særligt, når jeg ikke har set dem rigtigt. Men det er da også noget af en historie at kunne fortælle. På gulvet er planen terrazzo flise, den er virkelig smuk. Og den er jeg ved at få pris på, så krydser fingre for det er til at betale for 🙂

Marmorvask og messing

Jeg har også forelsket mig i en marmorvask som skal monteres svævende på væggen med de grønne fliser. Den er fundet hos Fired Earth. Jeg har dog været en tur på Alibaba og fundet en ligende vask til blot til 1/4 af prisen. Så lige nu overvejer vi om vi skal tage chancen og bestille hos en kinesiske forhandler. Der kan vi  få vasken på særmål og det er ikke nogen hemmelighed, at det ville være fedt hvis den lige 10 cm længere.

Al sanitet skal være messing på dette badeværelse. Det er af mærket Tapwell, som har et klassisk udtryk og modsat Vola, er til at betale for.

Udover spots kunne jeg godt tænke mig lampen fra Italienske Flos. Den passer virkelig fint ind i stilen. Det eneste jeg mangler at få helt styr på er badeværelsesspejlet. Det må gerne være et ovalt med plads lidt lidt opbevaring bag. Da dette er ekstra badeværelset forestiller jeg mig mest, at der blot skal være plads til et par tandbørste og andre småting inden Sylvester bliver stor nok til at fylde det med smarte parfumer, hårprodukter og hvad en dreng nu ellers vil flytte ind med.

Jeg glæder mig helt vildt til at dele fra processen når vi går fysisk igang.

 • Reply
  Signe
  2. oktober 2019 at 10:00

  Hej
  Hvor er flisen fra (terazzo)?
  Mvh Signe

  • Reply
   Christine Delmar
   2. oktober 2019 at 10:40

   Den er fra Huguet 🙂

 • Reply
  Julia
  4. november 2019 at 16:27

  Hej Christine!
  Bestilte du fliserne hjem? Hvis du gjorde, hvad endte prisen på m2 og hvordan var processen? Kunne godt tænke mig denne flise til mit badeværelsesgulv 🙂

  • Reply
   Christine Delmar
   4. november 2019 at 16:56

   Hej Julia,

   Ja, det gjorde jeg. Men vil helst ikke skrive noget om dem før jeg modtager, så jeg kan sige ‘god’ for dem. Skal nok give nogle updates enten her eller på Instagram når vi er længere i processen 🙂

 • Reply
  Julia
  10. november 2019 at 14:35

  Hej Christine!

  Det er helt i orden, jeg vil meget gerne høre mere om det når i er længere i processen 🙂

 • Reply
  Louise
  31. december 2019 at 1:16

  Hej Christine,

  Meget smukke valg. Kan du fortælle fra hvilke firma vægflisen kommer fra? Og ved du om de kan tåle vand?

  På forhånd tak,
  Dbh Louise

  • Reply
   Christine Delmar
   2. januar 2020 at 16:03

   Hej Louise, de er fra Gia og er en badeværelsesflise 🙂

Kommenter