Sylvesters navnefest

23. juli 2019

Jeg er gået igang med at planlægge Sylvesters navnefest.

Som I kan regne ud, så skal han ikke døbes. Vi ikke er medlem af folkekirken mere, så det var et ganske naturlig valg. Mikkel valgte dog at blive døbt før sin konfirmation og Sylvester skal da have samme mulighed… men det skal være hans eget ønske, i så fald. Vi har fået gæstelisten ned på 55, så der bliver ikke plads til suppe-steg-is, men det bliver en mere uformel havefest for de nærmeste familie og venner (så kryds fingre for vejret). Jeg en masse gode idéer til festen, men det vil jeg samle i et andet indlæg når jeg har lidt mere styr på planlægningen.

Invitationerne er nu sendt ud. Sådan nogle i karton man kan finde i postkassen. Jeg elsker selv at få breve og nu hvor alt lander i e-boks. Er det alt for sjældent man får post. Men er så hyggeligt. Og da jeg ikke kunne finde nogle standard invitationer der faldt i min smag, så har jeg været en tur forbi Etsy.

De har så mange fine skabeloner, se bare her. Jeg gav 100,- kr for denne til Sylvester’s fest og fik den tilpasset begiveheden. Herefter videresendte jeg den til Vestre Kopi som printede 30 stk for 250,- kr. Det er klart et lidt dyrere alternativ end Facebook event-løsning, så derfor kørte vi også rundt og afleverede de invitationer vi kunne. Resten blev enten sendt som post eller som Pdf. fil.

 • Reply
  Sidsel
  23. juli 2019 at 19:42

  Det er nogle vildt fine invitationer! Jeg synes ikke, jeg kan se den skabelon, du har brugt derinde?

  • Reply
   christinedelmar
   24. juli 2019 at 10:09

   Den er der 🙂

   • Reply
    Sidsel
    24. juli 2019 at 21:02

    Kan du huske, hvad skabelonen hed? 😊

 • Reply
  Janni
  17. september 2019 at 15:55

  Jeg er også interesseret i etsy shoppens navn til det fine skabelon. Det er ikke til at finde derinde uden 🙂

  • Reply
   Christine Delmar
   19. september 2019 at 19:21

   Hej Janni, jeg husker simpelthen ikke hvad Titlen var. Men måske du kan søge på noget ala jungle eller animals. Så kommer den, det er jeg sikker på 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins