Den vildeste nyhed – nu sker det endelig… efter 1,5 år!

17. juli 2019

Jeg har gået meget stille med dørene omkring husrenoveringen. Mest fordi det gentagende gange er blevet udskudt, udskudt og udskudt… Der er nu gået hele to år siden vi købte huset – og vi har ikke kunne komme videre med renoveringen det seneste 1,5 år. Hele byggeprocessen har stået bomstille. Vi har boet hos vores forældre i de fleste af månederne fordi vi ikke har haft råd til to huslejer. Der er brugt rub og stub på at betale advokat regninger og syn og skøn. Over 150.000 kr. Og nu står vi så overfor at rette skaden op, som var i huset. Penge lige ned i et sort hul, som ikke tilføjer huset yderligere værdi.

Nu venter endelig muligheden for at genoptage arbejdet med renovering og vi har travlt. Vi skal nemlig være færdige inden 31. december i år og det er en stålsat deadline som ikke må overskrides. Det bliver en totalrenovation og det eneste vi ikke rører ved er ydermuren. Så håber I er klar på at følge med i byggeprojektet, for der kommer virkelig til at ske ting og sager på den konto nu.

Så spændende.

Kommenter