Det skal han hedde #2

20. juni 2019

Mikkel Jr., Nugget, Lillemanden…

Kært barn har mange navne, og nu har vi endelig bestemt os for et vaskeægte rigtigt navn til vores lille dreng. Han er ikke længere kendt some den navneløse baby. Hurraaaa, for det!

Det skal selvfølgelig også fejres når vi engang nærmer os efteråret. Så planlægning af hans fest, coming up.

Jeg havde egentlig planlagt at indlægget med navneforslag skulle være en føljeton, der fulgte vores beslutning. Vi har ret forskellig smag i navne, så vi gik faktisk i stå eller rettere sagt parkerede navnelegen efter indlægget. Mikkel synes ikke helt det var lige så sjovt at kigge navne, så vi blev enige om at se ham før vi tog en beslutning. Så skulle det nok give sig selv!?

Men altså, selvom vi kan falde i staver over at kigge på ham, så har det været rigtig svært ved at dreje hvad han lignede. Måske, fordi han ikke ligner nogen af os? Han er helt sin egen og måske i virkeligheden en god kombination. Så den der åbenbaring vi havde håbet på, kom ikke rigtig.

Her efter et par uger tvang vi os selv til at tage en beslutning, for jeg indså, at vi nok ikke vil blive klogere med tiden.

Så nu hedder han Sylvester.

Det betyder ‘den som bor i skoven’. Og jeg har derfor et ønske om at plante et træ i have. Hans træ som han kan se vokse som han bliver ældre.

Navnet lever heldigvis op til de ønsker vi har. Så nu må vi bare håbe,  at han også bliver glad for det.

 

 • Reply
  Nadia
  20. juni 2019 at 13:00

  Ej det er så pokkers fint det navn. Min kæreste var desværre ikke med på ideen om det, så vi blev enige om Willum istedet, men ej hvor er Sylvester fint!

 • Reply
  Jannie
  20. juni 2019 at 19:53

  Verdens bedst navn!😍Vores søn på 7 mdr hedder også Sylvester 😀 Tænk- Jeg vidste ikke engang at det betyder “ham som bor i skoven”! Så fint jo 🤗

 • Reply
  Louise
  20. juni 2019 at 21:42

  Hvor er det fint ❤️

  I det tidlige efterår, da min store dreng lige var startet i skole, og lillesøster lå i min mave, samlede jeg ahorn på skolens legeplads og lagde dem til spiring. Jeg har nu tre små egetræer og overvejer, om jeg mon kan plante et af dem i haven på et tidspunkt, så det kan blive deres træ 🌳

 • Reply
  Asta
  21. juni 2019 at 12:09

  Hvor er sylvester sødt. Det betyder også nytår på tysk, som man kan tænke mange fine fortolkninger ind i.

 • Reply
  Asta
  21. juni 2019 at 12:10

  Hvor er sylvester fint! Sylvester betyder også ‘Nytår’ på tysk, som man sikkert kan tænke mange fine fortolkninger ind i 😍

Kommenter