Et terrasse-projekt i huset

20. maj 2019

Jeg ved, at det er lidt af en suprise, men vi har jo et hus. Alting står stadig stille af forsikringsmæssige årsager. Det skrev jeg om i et indlæg her. Men noget der altså ikke har stået stille, er haven. Vi har faktisk allerede haft en del ude-projekter i år for at komme videre med et eller andet. Så jeg har flere haveinspireret indlæg i ærmet, den næste tid. Vi har bl.a. nedkæmpet et kæmpe buskads, fået et nyt redskabsrum i haven og jeg har formået at installere en robotplæneklipper i uge 37 😀

Sidste år, gav jeg også udemiljøet en smule kærlighed og fik muret et fint havebord med mosaikker. Det er skønt at have en mulighed for at bruge haven og terrassen i huset når vejret er godt. Og vi fik da også brugt grillen et par gange. Det var den bedste sommer jeg længe har oplevet, så det var virkelig dejligt at vi havde mulighed for komme lidt udenfor. Så snakker vi mindre om hvor bøvlet det var at holde liv i vores planter 😉

Jeg har været på udkig efter et loungesæt til haven, så der er et sted for mig og lillemanden når Mikkel arbejder i huset. Jeg faldt over dette loungesæt, som kunne være så fin henne ved Wisteriaen (også kaldet Blåregn), som vi plantede sidste år ved siden af terrassen. Glæder mig til at se den vokse til, for den er jo noget så smuk og en lille smule agressiv!

Jeg faldt dog over lidt andre favoritter fra Ellos til haven, som jeg lige ville vise jer. Jeg også ret vild med idéen om at finde en hængestol til vores store æbletræ. Bænken med hynden i vasket hør, er jo super trendy og kunne være super fin enten i forhaven eller på terrassen. Og havesættet er også bare ret spot on, hvis ikke det var fordi jeg købte nyt sidste år. Ja, der er nok med fine ting til haven og drømmer lidt om stilen fra collagen. Vi sætter dog primært ind på et loungesæt og så må vi se hvor langt pengene ellers rækker i år. Har I taget hul på sommerens haveliv?

Reklamelinks:Hængestol, Bænk, Havesæt, Hynde/Madras og Sofagruppe

Jeg vil dog tippe om, at du kan bruge koden 460008 for at få -40% på dit dyreste køb fra Ellos Home (eksklusiv møbler). Klik her og brug koden resten af maj.

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins