Billige og smukke gardiner – og andre favoritter

25. februar 2019
Indeholder reklamelinks

Vi kan ikke rulle for.

Der er altså intet til hinder for, at naboerne kan følge med her. Det er lidt af en udfordring, særligt i soveværelset og stuen. Her vil jeg gerne have mit privatliv. Jeg kan jo ikke gemme de her fyldige former væk mere. Haha. Der er et virkelig stort og godt udvalg af tekstiler hos Ellos, så jeg har fundet mig nogle lyse/beige mørklægningsgardiner til soveværelset. Lige nu, kører de kampagnepriser på gardiner fra DKK 119,- og op efter, så det tip ville jeg lige dele. Jeg gider egentlig ikke smide alverdens penge efter lejligheden, nu vi bor midlertidigt til leje. Men der er sgu da rart at kunne trække for.

Gardiner har en ret stor flade og de ‘fylder’ rigtig meget i et rum. Enten kan man lade dem understøtte stilen og forsøge at lade dem gå i ét med rummet ved at ramme vægfarven eller andre gennemgående farver.De kan også have en stor effekt på indretningen – særligt når man vælger kontrastfarver eller mønstrede gardiner.

Jeg har samlet lidt af mine favoritter – som jeg kunne se, også er til kampagnepris lige nu. Og der er altså gode penge at spare både på sengetøj, puder og lamper.

Se gardinudvalget, klik her: http://bit.ly/2U5Ds1K

 • Reply
  Cecilie
  4. marts 2019 at 9:11

  Hvor er flet sengerammen fra?

  • Reply
   christinedelmar
   4. marts 2019 at 9:31

   Ellos, som sagt 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins