Nybyggerne – revideret igen

6. februar 2019

En ny sæson er startet. Her henviser jeg til ‘Nybyggerne’, selvfølgelig. Det nu to år siden at Mikkel og jeg tilsammen smed 20 kg og kæmpede os igennem et hus på 9 uger. Nu er det samme program i en ny by, med nye huse. Nye par. Nye regler.

Sidste år, udgav jeg et indlæg her i forbindelse med at de ‘nye’ nybyggere tog over. Det handlede om hvad vi ville have gjort anderledes, hvis vi ikke havde været bundet af samme rammer.

I vores sæson var husene allerede færdigbygget typehuse – og plantegningen altså bestemt på forhånd. Derfor var der nogle konstruktioner som ikke kunne ændres på. Vi endte derfor med to rum, hvor vi havde radikalt andre ønsker og idéer til rummene. På den måde tog de ændrede præmisser i i sidste års sæson forbehold for netop denne begrænsning. Da der jo er forskellige behov og ønsker til inddelingen af rum. Parrene i sidste års sæson, tegnede derfor selv deres plantegningen for deres lejlighed én måned indflytning(så vidst jeg husker). Parrene havde praktisk talt derfor muligheden for at planlægge hele indretningen på forhånd og man kan diskutere hvor meget ‘overraskelses’ momentet så egentlig fylder. Personligt, synes jeg det fjerner en stor del af konkurrence-elementet, hvorfor programmerne måske også er ‘back to basic’ i år.

Jeg var ikke så god til at se programmerne sidste år, men håber på at deltagerne i år får lavet nogle kreative og spændende løsninger i år. Jeg vil i hvert fald prøve at se med her fra start. Skal I se med igen i år?

    Kommenter