En overraskelse til Mikkel

27. januar 2019

Reklame for CRAFTED BY

Januar er håndboldmåneden – og det kender jeg én der er rigtig glad for. Mikkel har jo været professionel håndboldspiller i 10 år og i år med et VM i herrehåndbold på hjemmebane har været lidt ekstra specielt. Vi var ikke ude i god nok tid til at få billetter(typisk!), så kampene skal ses hjemmefra sofaen. Og hvem havde forudset kampen mod Frankrig i fredags. WOW siger jeg bare. Og nu er det finaledag. Har I også sommerfugle i maven? Vi har desværre kun sofapladser til kampen, så for at gøre dagen lidt mere speciel når vi skal heppe på Toft Hansen-brødrene, Mikkel Hansen og alle de andre drenge har jeg en lille overraskelse i ærmet. 

Hos CRAFTED BY kan du nemlig skræddersy din egen øl og etikette til en særlig begivenhed eller gave… Smagen og styrken på øllen har man selv har mulighed for at sammensætte og justere. Og så bestemmer man også selv, hvad øllen skal hedde, farverne og mønstrene på etiketten. Ja, faktisk er det kun fantasien der sætter grænser. Der er også mulighed for at vælge nogle helt særlige øl, brygmesterens favoritter, med kort leveringstid, men hvor man stadig selv designer etiketten. Bestillingen af øllen er super simpel og tager ganske få minutter, hvor man bliver guidet gennem 3-4 trin.

Og man må sige, at Mikkel holder af en god øl. Måske har I har fulgt med på bloggen siden Nybyggerne? Her valgte vi jo at integrere Mikkels hobby i vores halvø med fadølsanker og barstole. Mening var, at stemning skulle give associationer til det hippe kødbyen i København. Mikkel har længe brygget sin egen øl med kammerater og den har endda et navn; E45. Ølbrygningen er dog sat lidt på standby eftersom vi ikke har plads til ølbrygningsgrejet i lejligheden. For det FYLDER. Derfor var det oplagt at skulle forkæle ham med nogle helt særlige øl i denne tid og det kunne ikke være nemmere end at få brygget øllen online hos CRAFTED BY som med 25 års erfaring sikrer den høje kvalitetet. Så er jeg modsat hjemmebryggeriet da også sikker på at de kan drikkes 😛

Jeg har fået brygget to slags øl til Mikkel. VM-håndbold øllener en Mørk Ale, en stærk øl der garanteret er god for nerverne når Håndboldherrerne skal spille i aften. Den skal nydes  med sliders fra Gatropubben under vores lejlighed. Den anden er Hoppy Ale, som er lidt mere frisk og den får han som en lille Valentinesgave.

CRAFTED BY er den perfekte gave eller overraskelse til ham der har alt. For hvad er det med mænd og gaver generelt? Sokker, skjorter, underbukser og rødvin.. er det virkelig hvad fantasien rækker til? Haha. Nuvel, hvis det er svært at finde på gaver, så er her en gaveidé til én der gerne nyder en øl.

MEN LAD OS NU BARE FINDE DEN FINALE 😀

I kan købe dem HER med en minimumsordre på 12 stk ad gangen. Det et er klart noget jeg også ville overveje at bestille igen, hvis vi skal holde fødselsdag eller har en anden festlig lejlighed hvor nogle speciallavet øl ville gøre sig godt. Så nu håber jeg de falder i god jord 🙂

 • Reply
  Venterpaavinblog
  28. januar 2019 at 13:16

  Min kærestes far og stedmor lavede også en kasse til ham, til jul, med hans navn – i flaskerne findes en blomstermild, frisk hvedeøl – lidt ala Hoegaarden, som er hans yndlings. Jeg er selv på team guldøl 😁

  • Reply
   christinedelmar
   28. januar 2019 at 13:37

   Haha – det skulle dælme have været en guldøl. Men turde man jinxe det? Heldigvis blev det da til en sejr, og Mikkel blev rigtig glad for øllene. De var et ekstra lille kirsebær på toppen når man får gæster 😛 Skal helt sikkert have nogen til en havefest til sommer også!

Kommenter