Babybulen has arrived

23. januar 2019

Der er virkelig sket noget siden nytår. Jeg har pludselig fået mave fra én dag til den anden. Og nu kan ikke passe mit tøj længere. Vinteren gør bestemt ej heller noget godt for de her tøjkriser. Jeg kan jo praktisk talt kun være i ét par bukser, alle trøjer stumper og kjoler er for koldt. Det hjælper absolut ikke på at man lige skal føle sig komfortabel i sin nye krop, men omvendt er jeg nok også for nærig til at investere i graviditetstøj.

Her er så det allerførste billede af babybulen. Jeg er i uge 22 nu, så tiden flyver virkelig også afsted… Min lænd har dog drillet en del – og har gjort det de sidste 6 uger. Flytningen særligt var hård ved min fysik. Jeg fik dog endelig taget mig sammen til at gå til læge i ugen, så nu har jeg opdrevet en henvisning til fysioterapeut. Håber det kan bedre det.

Vi har også haft en kønsscanning, så det går vi lige og sunder os lidt på. Det er så vildt at det ikke en nugget mere, men et rigtig lille menneske jeg er ved at bygge.

 

 • Reply
  Michelle
  23. januar 2019 at 12:57

  Selvom at du er for nærig er et graviditetsbukser guld værd. H&M har masse fine og måske de har tilbud ☺️ Et godt råd er graviditetsmassage det hjalp mig rigtig meget med kroppen. Og det er virkelig værd pengene. Din krop slapper virkelig af.

  • Reply
   christinedelmar
   23. januar 2019 at 16:36

   Jeg har lige købt ét par bukser fra H&M og ét par strømpebukser… men håber nu snart det bliver forår og man kan hoppe i en kjole. Det er altså lidt nemmere 😛 Og tak for tip med massage 😀

 • Reply
  Anja
  24. januar 2019 at 10:28

  Jeg fødte i oktober og købte “kun” et par graviditetsbukser og 2 par shorts – ellers boede jeg i kjoler fra omkring uge 10 i februar til det rigtig blev sommer 🙂 men ja der var mange tøjkrisedage og så var tøjet nok heller ikke så spændene – men jeg gad virkelig ikke købe mig fattig 😊

  • Reply
   christinedelmar
   24. januar 2019 at 12:38

   Årh, tænker også kjoler er løsningen når vejret bliver bedre. Heldigvis 😛

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins