Vores nye hjem

7. januar 2019

Så er der endelig hul igennem, hvis man kan sige det om at flytte. Haha.

Jeg har GLÆDET mig til denne dag. At jeg i sit helt eget køkken igen og skrive blogindlæg, helt uforstyrret (hvis man ikke tæller Mikkel med). Og jeg kan tænde for musikken og rode ligeså meget jeg vil. Ahhhh….

Vi har vores eget igen. Vores egne møbler. Ingen hensyn til andres vaner og måde at leve på. Vi har kun os selv at tage hensyn til.

Det er jo også gået vildt hurtigt, ikke? For kun 1 måned sidenefterlyste jeg et sted at bo. Og nu har vi det – 2 værelser, lige midt i Aalborg. Er det til at fatte?Det er så underligt at møde sine gamle ting igen. Ting som har været pakket væk i 17 måneder. Ting som jeg næsten havde glemt alt om. Her roder dog stadig en del, og tager en del længere tid at pakke ud og komme på plads end jeg egentlig husker. Kunne man bare få en bare til det? Heldigvis, haster det ikke – og  her er akkurat lavet fint nok til at bo nu. Så er det kun spændende hvor længe vi har brug for at blive her. Vi har aftalt at blive boende her helt indtil huset er indflytningsklart for ikke at skulle døje med et halvfærdigt hus til den tid. 

Jeg glæder mig til at vise mere fra vores nye hjem.

  • Reply
    Julie Mænnchen
    20. januar 2019 at 18:17

    Dejligt for Jer, endelig at have Jeres eget igen 🙂 Jeg ville lige høre med Jeres spisebordsstole – er de lavet med stof på fronten som Jeres, eller er det noget man kan sætte på? 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins