We got lucky – vi har fået en lejlighed

11. december 2018

TAK fordi I er der, mine søde læsere. Det har betydet uendeligt og været en kæmpe hjælp. Der er skyllet et utal af henvendelser ind i min indbakke med tips om ledige lejligheder i Aalborg. Derfor har indeværende uge også været udpræget travl med hele 3 fremvisninger på lejligheder. And we got lucky!

Vi har nu kontrakten på plads og rykker allerede 1. januar. Så om tre uger bor vi inde ved Nordkraft i en to-værelseslejlighed med altan. Og dér skal vi bo der indtil vores hus engang står klart. Det betyder vi kan få lidt ro på og så småt begynde glæde os til at se vores ting igen. Hele 17 måneder er der gået uden vores egne sager. Det bliver sgu lidt sjovt, at kigge flyttekasserne igennem og blive overrasket over se de ting vi har glemt at vi havde. Haha. Det bliver jo helt som juleaften.

Lejligheden gør, at vi endelig kan se frem til at få et (beboeligt) hjem. Også selvom det blot er på lånt tid. Vi får egen stue, køkken og soveværelse hvor vi bo som os, og skal ikke agerer som gæster mere. Derudover bliver det også kærkomment at rykke ind til byen. Noget jeg har savnet. Hvilket også var det absolut sværeste ved at træffe beslutningen om at købe et hus ude i Gl. Hasseris. Nuvel, godt nok kun 3 km væk fra centrum, men det er jo noget helt andet at bo på en villavej.

Jeg glæder mig til at vise jer en masse billederne når vi kommer på plads. Den fine hjemmelavede nybygger-sofa skal selvfølgelig have en plads. Og I skal også se vores ægte tæpper vi købte i Marrokko. Jeg kan mærke det bliver godt…

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  11. december 2018 at 12:22

  Hvor er det bare dejligt for jer – og et dejligt kvarter, jeg bor selv få minutters gang fra Nordkraft (;

  A

  • Reply
   christinedelmar
   11. december 2018 at 17:43

   Ja, det er bare SÅ skønt. Endelig et hjem igen. Pyha, det er tiltrængt. Vi glæder os til at komme tættere på byen for en stund 😀

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins