DIY: Jul med labelprinter

27. november 2018

Reklame for Brother Cube Labelprinter

Godmorgen. Et lille, men hyggeligt juleindlæg fra mig idag. Jeg lover, at der sker mange ting bag kulissen med projekt hus, så jeg glæder mig til at fortælle mere om de forskellige ting når tiden er.

Indtil da, har jeg kastet mig ud i et lidt mindre projekt her op til jul hvor jeg har haft gang i min Cube labelprinter. Det er en avanceret form for dymo, blot med mange flere design muligheder og funktioner. Faktisk er den app-styret fra min mobil, så den er nem at bruge til både at designe og producere labels i mange farver, størrelser og med forskellige skrifttyper.

Til den første DIY jeg laved er en ret simpel og nem julegaveidé. Jeg har jeg pillet mærkaterne af nogle af de dyre sæbedispensere som jeg altid kommer til at købe. Flaskerne egner sig faktisk ganske fint til at blive genbrugt, så jeg har valgt at lave nogle særlige labels til dem i stedet. Man kan dog fint købe apotekerflaskerne på nettet til håndører, skulle man ikke have nogle i forvejen. Disse dispensere er en gave til min mor – så ikke noget med at fortælle det videre. Jeg har fyldt dem med hendes yndlingssæbe, shampoo og balsam, så hun kan få et lidt mere rent udtryk på badeværelset. Jeg håber hun synes om gaven. Jeg har selvfølgelig brugt de laminerede labels, så de kan bruges i badet.  Labelprinteren kan i øvrigt købes her.

Til gaveindpakningen har jeg også haft gang i labelprinterne. Jeg har både printet et personlige gavebånd og et label på ’til-og-fra’ kortet. Igen, så er det en ret simpel indpakning med lidt gran hugget fra skoven. Trods simpliciteten, så synes jeg at det customized gavebånd gør pakken meget personlig.Den sidste DIY, er med disse julekugler som jeg slet ikke kunne stå for – det er bæredygtige julekugler af genbrugsaviser og så er de håndmalet i Indien. Planen med dem er et forsøg på at starte en lille familietradition hvor alle familiemedlemmer som Mikkel og jeg holder jul med, får en kugle til at hænge på juletræet. En personlig kugle med navn. Og på den måde, vil de altid med at være med på den særlige aften.

Alle mine labels har jeg valgt at skrive med skrifttypen Copenhagen, men med forskellige tape. Brother Cube labelprinteren er virkelig alsidig og du kan vælge samtlige skrifttyper, tapefarver, rammer og emojis til dine labels. Udover den fordelagtige organisering som giver i et køkken, kontoret eller på et værkstedet, så kan den også bruges på stoftape, så børnenes navne kan skrives i flyverdragen eller skjorten. Den er også rigtig smart hvis man vil lave plantepinde til sine krydderurter, dekoration til fødselsdagskagen osv. Jeg håber, at I kunne bruge mine julerier til lidt inspiration og så kan december ellers bare komme an; Julen 2018, 3,2,1…. Go!

 • Reply
  Cilla
  27. november 2018 at 10:14

  Hvor er de smukke julekugler fra? De er simpelthen SÅ flotte!!

  • Reply
   christinedelmar
   27. november 2018 at 10:27

   Selve kuglerne er fra Sisseledelbo 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins