Julerier, Black Friday og planer for spisestuen

26. november 2018

Reklame for Max Design

Jeg har tidligere fortalt om Max Design. Et nyt stort bolighus heroppe ved Aalborg, som er en del af IDEmøbler i Terndrup, men derudover også er fyldt med de nyeste varer fra populære danske interiør- og designbrands; HAY, Ferm Living, &Tradition, Menu, Muuto, Normann Copenhagen, MUUTO osv. I fredags, blev jeg derfor nødt til at svinge forbi til Black Friday, hvor de kørte med -20 % på alle deres varer – selvfølgelig med samme bud på webshoppen.

I butikken, var det dog alt for let at lade sig friste i de fine omgivelser de har fået lavet deroppe. Og behøver jeg at nævne deres juleafdeling?…. SUK! Jeg kunne købe det hele. Det er simplethen sådan en fortryllende årstid. Faktisk lavede jeg selv både adventskrans og juledekoration, pyntet med de smukkeste enebærgrene, mistelten og mos. Det var så hyggelig en aften i butikken med gløgg, æbleskriver og julerier. Max Design er bestemt et besøg værd i den kommende tid og se lige de fine julekugler jeg fandt deroppe.

Nu hvor jeg alligevel var forbi butikken, så benyttede jeg også lejligheden til også at samle lidt videre inspiration til vores spisestue. Det er dér jeg gerne vil have de høje paneler. Spisebordet er jo givet – for selvfølgelig skal vi have vores eget design. Den østlige inspireret lampe fra &Tradition, kom med hjem sidst jeg var forbi Max Design, så det sværeste har været at finde de rigtige spisebordsstole. Jeg spankulerede derfor hele butikken igennem og fandt disse to muligheder fra Hay og Muuto. Kan ikke helt finde ud af om de kan matches eller om vi bare skal gå med en slags? Hvad siger I?

Links:

 1. Lampe fra &Tradition
 2. Vitrineskab fra Ferm Living
 3. Spisebordsstol fra Muuto
 4. Spisebordsstol fra Hay
 5. Vase fra Muubs

 

 • Reply
  Julie
  26. november 2018 at 11:07

  Af de to; helt klar Mutoo. Det passer også bedst til gulvet.
  Vi har y-stole i eg til vores sildebensparket – det går man heller ikke galt i byen med… (og de er ikke meget dyrere end muutos) 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   26. november 2018 at 11:56

   Jeg havde også overvejet Y-stolen eller folkestolen. Men, tænker at det er rart at kunne få stole til hele bordet i samme omgang – så lidt billigere må gøre det 🙂 Og tak for input!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins