Den sidste ferie… – Christine Delmar

Den sidste ferie…

17. juli 2018

…i hvert fald for en stund. Og jeg tror at jeg endelig kan komme med en opdatering på det, når vi er hjemme igen 🙂

Men om lidt, sidder vi så i Marrakech. Den lyserøde by. Til duften af mint-te og slapper af med hammam og med utallige besøg på byen tagterrasser med udsigt over Atlasbjergene. Planen er for Mikkel og jeg også at gå på opdagelse i souken. Vi vil gerne finde fine tæpper, lamper og keramik. Jeg er sikker på jeg kunne fylde en hel container, men vi planlægger dog kun at det fylder den ekstra bagage i flyet vi har købt.

Jeg har planlagt hele turen på bedste vis med hjælpe af Instagram- og Tripadvisor; kigget utallige anbefaleringer – og billeder igennem, for at arrangere en forhåbentlig uforglemmelig tur for Mikkel og vores venner. Vi skal både bo på et par riads, en tur på resort og til sidst også glamping i ørkenen. I kan se nogle af de steder og ting jeg har planlagt til vores tur her.

Jeg har sommerfugle i maven…. For jeg ved, at der en masse eventyr i vente – og håber I får det samme denne sommer. Vi ses efter ferien.

 • Reply
  Sophie
  17. juli 2018 at 9:36

  Jeg glæder mig sådan! Vi rejser derned på onsdag i næste uge d. 25/07 i 14 dage 🙂 Jeg håber I får en god tur!

  • Reply
   christinedelmar
   17. juli 2018 at 9:40

   Årh, fedt. Så er vi dernede på samme tid 😛 Rigtig rigtig god tur til jer.

 • Reply
  Tanja
  17. juli 2018 at 10:06

  Glæd jer! Det er helt fantastisk – min kæreste og jeg er hernede nu, og ja det er sku ret varmt, men ikke 40 grader bare rolig 😉

  Vi rejser også til Scarabeo d. 20, og har indtil videre boet på 3 riads, og mangler nu de 3 sidste – vi synes det er helt perfekt at komme på forskellige steder ligesom jer, da man så får mange flere oplevelser!

  Blot til info – gør jer klar på brød’helvede’/brød’paradis’ alt efter hvem man er 😅Alt morgenmad inkluderer næsten udenlukkende lyst brød, og intet pålæg – de bruger generelt ikke rigtig morgenmad og frokost på samme måde som vi gør i Danmark, de spiser bare en masse brød med syltetøj eller smør og drikker deres elskede mynte-te 😳

  En anden rigtig god info at have!
  Hent offlinekort ned over byen på jeres telefon – ellers er det virkelig en labyrint at finde rundt i. Pas dog på, for der står mange unge mænd som med glæde vil hjælpe med at finde vej – men uden at have sagt det før, så kræver de penge for blot at følge jer et kort stykke, eller for at forklare jer det.. Så prøv umiddelbart selv via kort, ellers bliver det smådyrt i længden…

  Håber i får en fantastisk tur – vi kan i hvert fald allerede nu anbefale det til alle!! 🙌🏼

  • Reply
   christinedelmar
   17. juli 2018 at 10:26

   Årh, fedt! Mega tak for de gode råd. Dem kan vi bestemt godt bruge.
   Vores Riad skrev endda det med at finde vej i en mail til os. Det lyder lidt hektisk, så jeg er spændt på hvordan det bliver. Sjovt med Scarabeo – vi er der d. 22 🙂 Håber I har den bedste ferie, og glæder mig til at komme ned og joine.

 • Reply
  Tina
  17. juli 2018 at 10:55

  Der er helt fantastisk og jeg vil gerne dertil igen😊 pas dog på med kvinderne med henna tatovering på pladsen ! De snyder/hustler dig. Det er dyrt og ikke særligt godt. Min datter ville slet ikke have en men de hev og sled i hende og den ene bearbejdede hende, mens de andre forvirrede mig og så pludseligt skulle de have 7-8 gange normalpris et godt sted 😳😳

  • Reply
   christinedelmar
   17. juli 2018 at 11:00

   Dejligt at høre, selvom jeg faktisk har fået en del blandede anmeldelser af byen. Jeg skal nok være obs på det med henna – så tak for tip 🙂

Kommenter