Har vi reelt sparet flere penge på vores huskøb?

11. juli 2018

Reklame for BedreBudget

Jeg lovede jo at følge op på mit sidste indlæg, der handle om boliglån. Og fedt, at der er så mange der har fundet indlægget værdifuldt. Og det forstår jeg godt – forbrugerrådet TÆNK lavede jo den test i efteråret, og fandt ud af at en typisk boligejer-familie kan spare mellem 8.000-12.000 kr om året ved at skifte bank. Vores omhyggelig med låntagningen, hvis man kan kalde det dét, satte også igang hos flere af vores venner. Jeg kan huske, at et vennepar med ligende boligsituation og økonomi, følte sig decideret snydt af deres bank, da vi fortalte om vores forhandlede rente og lånebetingelser. Og det er jo så netop sådanne situationer at BedreBudget kan være med til at afhjælpe. Ja, så hvorfor stoppe forhandlingen og dialogen med banken her?

Med BedreBudget er det bankerne der bliver den opsøgende part – og ikke omvendt. Og det tog godt og vel 20 min værd at oprette vores bruger. Tjenesten tilbyder også så fint hjælp til oprettelse, så man ikke skal bøvle med det. Men skal vi ikke bare komme til sagen? Så jeg vil nu løfte sløret for hvordan det er gået.

Vi har IKKE modtaget nogle tilbud fra andre banker.

Hvad kan vi så egentlig bruge det til? Nuvel, det er måske slet ikke så dårligt ved nærmere eftertanke. Der er bare ikke tikket et bedre tilbud ind i indbakken. Tjeneste sender jo kun tilbud i min retning, hver gang det er muligt at spare penge. Det betyder, at vi har en ret fin låneaftale allerede.

Skulle vi på et tidspunkt modtage et tilbud, så er udgangspunktet for os, primært at bruge det til at gå i dialog med vores egen bank. Jeg er ikke helt sikker på om vi rent faktisk ville skifte bank, da vi er ret glade for vores nuværende. Det betyder selvsagt også noget. De har vist os stor tillid og velvilje i den her process hvor alting har sejlet med huset. Det giver noget goodwill. Alligevel er jeg nu ret glad for at vi er oprettet hos BedreBudget, det skaber en form for tilfredshed og ro i forhold til vores bank. Også selvom vi har indtryk af at de vil os det bedste. Derudover, har det faktisk været en sidegevinst, at få et budgetoverblik. Primært fordi vores økonomi har ændret sig –  til det bedre det seneste år – gudskelov. Så det reelle rådighedsbeløb overraskede os faktisk. Win-win.

Jeg er nu spændt på at høre jeres historier. Er I mon nogle, der har oprettet jer og fået et bedre tilbud tilsendt igennem BedreBudget?

    Kommenter