Linoleum er hot… bare se vores nye spisebord

3. juli 2018

Reklame for Tablelab

Bordet er nyt og fra Tablelab.

Det er hensigten, at bordet skal fungere som skrivebord når vi rykker over i huset. Jeg har derfor bestilt det i målene 90 cm x 140 cm. Lige nu, bruges det som en lille spiseplads i køkkenet. Og det står nu også helt fint her, og passer så fint sammen med vores hjemmebyggede sofa. Hvis vi en dag skulle bruge et længere bord, kan du dog altid købe add-on plader med 40 cm i hver ende. Ret smart.

Tablelab er nemlig customized borde, som der er mulighed for at bygge mere personlige løsninger igennem deres plug-and-play lab. Og det er nu ret fedt, når man som jeg ikke er så god til de klassiske løsninger. Bordet jeg har valgt kan du finde her, har et skandinavisk udtryk og består af en kraftig MDF plade med en grå og praktisk linoleumsoverflade. Og det må i den grad sige, at være det nye sort med linoleum. Stålbene er lidt mere vovet sats, men det giver bordet et skævt og let udtrykt. ‘You know me’ – jeg kan jo godt lide det lidt legende udtryk. Specielt til et skrivebord.

Anyways, så er det smarte, at skulle jeg forelske mig i et andet udtryk, så er det nemt at udskifte benene. Det kan også være, at man bare har brug for at købe en bordplade eller nogle fede bordben seperat til et DIY-projekt med fliser eller ligende. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at murer endnu et lille projekt, da jeg er blevet så voldsomt glad for mig hjemmebyggede havebord.

Tablelab har et showroom i Egå nær Aarhus, hvor du har mulighed for at komme og kigge lidt nærmere på bordene og kombinationerne. Jeg bestilte dog bordet over nettet, da man løbende også her kan se kombinationer som man vælger. Og så har de endda dag-til-dag levering. Yay.

 • Reply
  Sophie Sukhi
  11. juli 2018 at 2:45

  Jeg er helt enig! Det er bare vildt flot. Jeg elsker jeres spiseplads 🙂 Så skøn!

 • Reply
  Maja
  26. juli 2020 at 11:10

  Jeg er helt vild med jeres spisebord. Jeg var klar til at bestille hos tabelab, men de laver dem ikke mere i lys grå?. Så nu er jeg ude i at ville have lavet det et andet sted, så vil hører om du ved hvad den grå farve hedder på jeres?
  Vh. Maja

  • Reply
   Christine Delmar
   27. juli 2020 at 11:35

   Hej Maja, desværre ikke. Men tror faktisk vi sælger vores nu vi skal til at lave en indbygget løsning på kontoret. Så det kommer til salg hvis det er?

 • Reply
  Marie
  19. november 2020 at 11:37

  Fik du den solgt, Christine? 😉

  • Reply
   Christine Delmar
   21. november 2020 at 15:31

   Hej Marie, det er solgt, ja 🙂

Kommenter