Bali…. med en ekstra lille overraskelse

14. maj 2018

migCoutdown. Nu ét døgn til Bali.

Det er vitterligt lige om lidt, at jeg sidder med en kokosdrink i hånden. På en strand. Sammen med min veninde, Stine. Altså, hvis ikke man lige tæller de 21 timer som går med at rejse. Jeg er dog en ret habil rejsende, specielt på de længere strækninger. Så jeg er nået til det punkt, hvor jeg faktisk synes at tiden flyver afsted. Hehe. Jeg har min rutine; arbejde, så film og til sidst en lur. Det plejer faktisk at være ganske rart at være tvunget til ikke at lave så meget. Det eneste minus er, at man skal døje med de der hævede fødder…

Bloggen holder fri i dagene, så jeg kan holde fri – når jeg har fri. Men jeg lover jer, at Instagram vil være opdateret, hvis I har lyst til at være med på turen. Og så skal der nok komme et indlæg om turen på bagkant.

Vi har ikke booket ret meget af vores tur, så jeg er spændt på hvordan taktik forløber. Det bedste ved friheden er dog, at vi har fået os en OVERRASKELSE. Min veninde, Katrine, der til daglig bor i København, har sagt sit job op og bestilt en billet til Bali. Seje kvinde, altså. Så nu hun joiner altså vores girls-only team. Hun kender i øvrigt også Stine, helt tilbage fra dengang de var pennevenner i de små klasser. Skørt, altså. Og helt perfekt på samme tid.

Planen er vidst at vi stikker på Gili-øerne når Katrine når ud til os.

Men indtil da, nyd det gode vejr herhjemme. Vi ses snart igen.

    Kommenter