Nu på vej på endnu en rejse…. med venner

25. april 2018

mermaidFerie ekstravaganza. I know.

Ikke desto mindre, er sommerferien booket. Siden vi kom hjem fra Maldiverne, aftalte vi ret hurtigt med et vennepar at vi skulle på ferie sammen til sommer.

Vi har rejst rigtig meget på egen hånd eller med familie på det sidste. Men vi har savnet et godt vennepar til at rejse rundt med. Det er jo ikke altid man har lyst til at lave det samme og jeg kunne godt bruge lidt mere entusiasme når der skal kigges i butikker eller se på noget kulturelt. Af samme grund går turen også snart til Bali med en veninde så vi kan cleanse, dyrke yoga og så meget andet som Mikkel ikke helt brænder for på samme måde.

Tilbage til sommerferien. Vi bestemte os i januar for at sætte ind på 1001 nats by – Marrakech. Og hvor er det vildt at se, hvordan byen er blevet en it-destination. Allerede i 2018 synes jeg at min Instagram-feed vælter i billeder fra den røde by. Og flyrejsen var også hurtigt lagt i kurven. Faktisk har vi fået en helt perfekt tur/retur billet fra Aalborg med hjemrejse på kun 6.5 time. Og til rimelige penge. Det svære var snarre, at booke opholdet dernede. Vi er endt ud med 10 dage i byen – og det skal byde på både riad-oplevelsen , en tur i ørkenen og resort. Der skulle efter sigende være 40 grader i juli… hold nu op. Jeg sveder allerede. Og er spændt på at møde byen med blandede anmeldelse. For det har jeg i den grad fået. Nogle elsker. Andre orker ikke.

Jeg endte med at bruge en hel formiddag på søge smukke riads. Problemet var i midlertidig ledigheden og det faktum at vi skal bruge 2 værelser. Riads er nemlig små hyggelige bed & breakfasts med sjældent mere end 10 værelser. Alt i Marrakech er simpelthen udsolgt i juli. Og det er nok bagsiden ved at det er blevet en populær destination. Vi endte dog alligevel med at kunne få en booking på disse to smukke riads:

yeux1 Riad Les Yeux Bleu

yasmine

Riad Yasmine

Når vi er færdige med at udforske byen; trætte af larm og travlhed, er planen at søge mod et resort hvor vi kan lade batterierne op inden turen hjem.  Ose ved poolen. Spille tennis. Golf. Få massage. Og bare være. Her skal vi bo på Palmeraie Palace hvor der er rigeligt med aktiviteter. Normalt, er jeg ikke så god til resorts. Men da mulighederne for vand og afslapning ikke er så gode på riads, er det ikke så attraktivt at tilbringe længere tid inde ved den travle medina.

Inden vi rammer resortet skal vi da også en tur i ørkenen på glamping. Glam + camping – i ved… Derfor har jeg fundet dette fine sted, efter søde Juila fra Copenhagen Wilderness tippede om det. Og det bliver noget af en oplevelse at tilbringe et døgn ude i ørkenen med udsigten til Atlas-bjergene. Ej OKAY. Jeg glæder mig helt vildt lige nu….

scarebeo3  scarabeo

Scarabeo-Camp

Nu vi skal til Marrakech har jeg også lagt større planer for besøget. Der skal nemlig shoppes til huset. Det vil da være alt for fedt selv at have fundet – og  hentet noget interiør med hjem. Begrænsningens kunst er nok svær, og jeg har planer om både at kigge på uldtæpper, puffer og keramik i souken. Nu skal jeg bare lige have fundet ud af hvordan man får fragtet sådan noget tilbage til Danmark…. Har I mon erfaring med sådan noget?

 

 

  • Reply
    Christina
    25. april 2018 at 11:37

    Hej Christine! Jeg er helt enig i at Marrakech og Bali er blevet de store it-destinationer! I forhold til Marrakech, så anbefaler jeg lige CopenhagenWilderness blog, da hun lige har været afsted. Måske I kunne få fifs/tips? God tur og jeg er slet ikke misundelig…..

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins