Om en makeover og mit fuldtidsarbejde

12. april 2018

insta

Reklamelink: Link til body

Har I lagt mærke til det? Hva, hva, hva!

Som et lille indskudt afsnit, så har bloggen fået en lille overhaling af søde Daniel fra Bloggers Delight og &article. Seriøst… han er god. Og tålmodig.

Jeg ville gerne gøre bloggen lidt mere dynamisk og mere brugervenlig. Derfor kan man nu finde genveje til de største kategorier over i sidenbaren, hvis man er på kun lige er på udkig efter DIY guides eller måske vil læse noget om Nybyggerne. Hvad synes I om forandringen? Derudover er indlæggene også kun kort præsenteret og visualiseret på forsiden. Det skulle gerne give overblik, så man kun behøver at klikke ind på det som man har lyst til at læse mere om. Smart.

Tilbage til dagens indlæg, for lidt i forlængelse af sidste indlæg som jeg egentlig var lidt ambivalent omkring. Alligevel, var der helt overraskende mange som skrev til mig. Flere af jer kunne relaterer. Og det har sat tanker igang. Præcis min intention, nemlig at give et andet perspektiv på denne verden.

Men skal vi så ikke bare tage den? Nu hvor jeg i dagens anledning har dedikeret min Instastory til at tage jer med på arbejdet. For jeg har egentlig ikke fokuseret på at formidle den del af mit liv før. Måske noget med ikke at blande tingene sammen. Men til dagligt arbejder jeg på Aalborg Universitet. Fuld tid, faktisk. Et sted jeg aldrig havde troet jeg skulle ende eller passe ind.

På universitet arbejder jeg med kreativitet, iværksætteri og forretningsmodeller. Jeg er blandet andet vejleder og her hjælper vi de studerende med at starte virksomhed som en del af deres kandidatstudie. Det er en slags ‘Løvens Hule’ med studerende, men altså noget de får ECTS point for. Og så har vi udviklet verdens første (og gratis) online kreativitetstræning, så alle kan lære at blive mere kreativ. Derfor har min kollega også lavet et nyt program sammen med Blachman der kommer på DR i næste uge!

Jeg arbejder nogle gange hjemme – på forskudte tidspunkter eller i weekenden. Det er utroligt fleksibelt arbejde, som også giver mig mulighed for at kunne passe mine andre jobs og virksomhed bedre ind i programmet. Jeg tror det kaldes frihed under ansvar, og jeg trives virkelig med det. Til gengæld kan jeg faktisk rigtig godt lide at lægge mit fuldtidsjob i klare rammer. At møde ind hver dag, få sparring og være sammen med mine kollegaer.

Selvom jeg måske aldrig havde troet det var noget for mig at arbejde på et universitet, har jeg virkelig fundet mig tilrette herude. Jeg er SÅ glad for mit arbejde og de rammer jeg har fået. Alligevel er det nok ikke så tilfældigt at jeg er endt her – med en mor der er professor i sygepleje og en far der altid har arbejdet med iværksætteri og forretningsudvikling. Jeg er egentlig den perfekte sammensmeltning af mine forældre, så æblet falder ikke langt fra stammen…

 • Reply
  Julie
  12. april 2018 at 20:07

  Hej Christine. Jeg arbejder til daglig med digital læring og blev enormt inspireret af jeres “Creative Academy”. Må jeg spørge hvilke samarbejdspartnere i har brugt? Og hvis du evt ved hvilke programmer/forfatterværktøjer? Kan genkende en del fra bl.a. GoAnimate, men udover det?

  Skønt med et indblik i den del af dit liv også. Lige så inspirerende som “alle de andre dele” 🙂 Tak!

  • Reply
   christinedelmar
   12. april 2018 at 21:02

   Kære Julie, tak for din kommentar 🙂 Dejligt, at med lidt positiv respons på et indlæg fra mit ‘virkelig’ liv. Det lyder rigtig spændende med digital læring og didaktik. Academy for Creativity er et Erasmus finansieret projekt, noget vi har udviklet og eksekveret internt. Derfor er det noget vi har selv har programmeret.

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins