Rejsen til Bali

23. marts 2018

mig1

Bukser / Body

50 dage!
Ikke at jeg går og tæller.. meeeen sådan cirka, lidt fra og lidt til, men 50 dage til at turen går til Bali. Og vi har endeligt fået planlagt turen.

Bali er blevet lidt af en turist-destination siden jeg var der sidste – og for at se glasset halvt fyldt, betyder det heldigvis mange gode råd.

Nu er jeg netop kommet hjem fra turen til København, hvor ovenstående billede af fra. Og sikke en fantastisk tur. Men for at dele lidt ud, vil jeg derfor skrive lidt om vores planlagte tur til Bali – og tilføje nogle af jeres gode fif i beskrivelsen. Sådan helt i punktopstilling.

Flyrejsen var klart den dyreste post. Dyrest, men ikke så dyr igen. Flyrejsen kunne 6 måneder fordinden findes til DKR 4500,- på Momondo med en rejsetid på MANGE timer. Med lidt research,  testede vi forskellige afrejse destinationer; Aalborg, Billund, København og Hamburg på pris. Og for 5300,- kunne vi komme fra Aalborg til Bali på omkring 20 timer. Slet ikke dumt. Og den endte vi med at klikke i kurven.

Selve rejsen derude skal bestå af aktiviteter som dykning, yoga og trekking. Men også tid til at dase ved poolen, og spise alverdens mad der er skabt til Instagram. Acai bowls og vegansk. Vi starter med to dage i surferbyen Canggu. Her skal vi både ind og kigge i Seminyak, men også bruge tid på at kigge i hippe boligbutikker og lave alt det smarte. Jeg har bla. planer om at vi skal nyde en drink og lidt frokost på The Slow Hotel, her. Derudover skal vi helst sikkert en tur på denne club, og købe os fattige i denne butik. Til overnatning har vi valgt at nedprioriterer hotel og vælge et billigt sted til ca. 100/nat pr. person her, da vi regner med at tilbringe en del tid ude.

bali4bali2

The Slow

Efter Canggu, tager vi til Ubud. Først har vi to dage et sted. Vi tager til Ubud for at dyrke yoga og shoppe lidt rundt på cleansemarkedet. Måske, vi skulle prøve både juicekur, zoneterapi og noget tarmskylning! Haha. Igen – to dage hvor vi ikke har tænkt at være så meget hjemme. Det skal der dog laves om på, og derfor har vi bestilt to dage på et luksushotel. Det er helt vildt, sådan en lille perle her med balinesisk stemning. Dér skal vi bare nyde det, og være på hotellet, som ligger både tæt på jungle og tæt på Ubud.

bali1-2

Komaneka at Rasa Sayang

På Gili Air har vi ikke bestilt hotel endnu. Jeg har fået anbefalet en masse fine steder, og glæder mig helt vildt til at opleve øen. Det ser ud som om at bambus hytterne er gennemgående, og det skal nok blive noget af en oplevelse at overnatte i dem. På Gili Air skal vi dykke og slappe af. Generelt, har vi fået anbefalet først at bestille overnatning i løbet af turen. Altså gribe de chancer man får, og tage det lidt som det kommer Der skulle være mere endelige mange muligheder for overnatning – også til under DKR 50/døgn. Så det er mere de finurlige steder der skal reserveres. Jeg har blandt andet kigget på disse:

HIDEOUT eco cabin

bali8

Jungleroom Bali

bali9-2


Generelt er der rigtig mange fine bungalows og villaer at finde på Air bnb til under DKR 500,-/nat. Vi har dog flere steder valgt at nedprioritere overnatningen – og selvom man ‘kun’ smider DKR 100,-, så kan man få virkelig meget luksus pengene. I stedet har vi valgt at kunne lave en masse aktiviter som dykning, yoga, healing og andre fjollede ting. Turen er egentlig lidt en ‘ekstra’ ferie, og vi har derfor prøvet at gøre det så billigt som muligt uden alligevel at gå på kompromis. Derfor har vi også indlagt et enkelt ophold på luksus resort – for så er den ligesom krydset af. Formålet med vores tur er at tilbringe en masse tid uden for hotellerne, så derfor bliver tiden ved poolen ikke så prioriteret.

Det betyder at vores budget ender ud nogenlunde sådan her for 12 dage:

Flyrejse: DKR 5500,-

Overnatning: DKR 2000,-

Transport på Bali og båd til Gili: DKR 500,-

I alt: DKR 8000,-

Herforuden kommer der også udgifter til mad og aktiviter. Maden kan ligesom overnatningen gøres rigtig billig – og lidt mere pebret. It is your choice only!

 • Reply
  Cæcilie
  23. marts 2018 at 13:07

  Hej Christine!
  Fedt indlæg! Bali lyder bare så vildt lækkert! Men er jeres fly t/r eller kun den ene vej? 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   23. marts 2018 at 13:49

   Hej Cæcilie.

   Tusind tak for feedback 😀 Det er tur/retur!

 • Reply
  Zjakalen
  23. marts 2018 at 15:47

  God tur 🎉🎈

 • Reply
  Sissel
  23. marts 2018 at 15:54

  Hej Christine. Det lyder jo super fedt. Vi skal også til Bali nu her om nogle måneder og jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor I har søgt henne for at få ideer til, hvad man bare skal opleve på Bali osv? 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   23. marts 2018 at 18:58

   Det lyder simplethen også skønt. Det er en blanding af gode råd fra alle som har skrevet til mig, anbefalinger, andre blogs osv. 🙂

 • Reply
  Olivia
  24. marts 2018 at 15:00

  Er billetterne pr. person eller for jer begge?

  • Reply
   Mek
   1. april 2018 at 12:16

   Self pr. person. Du kan ikke komme til Italien for den pris, hvis det var for begge.

 • Reply
  Amanda
  29. marts 2018 at 21:37

  Hej Christine, gooood tur til Bali!
  Når du skal til canggu vil jeg bare lige slå et slag for cafeen the Shady Schack. ( tjek evt deres insta) Sååå lækker vegetarisk mad! Min kæreste og jeg var der sidste vinter og der går ikke en uge hvor vi ikke snakker om det sted ☺️

  • Reply
   christinedelmar
   30. marts 2018 at 8:57

   Mange tak! Det vil jeg bestemt lige skrive bag øret – manner hvor jeg glæder mig 🙂

 • Reply
  Dorte
  14. april 2019 at 22:50

  Hejsa… lige som du sidste år var igang med at plænlægge en rejse til Bali er jeg også igang nu.. jeg sidder og læser din blog igennem og syntes det er lidt sjovt at du skriver at i ikke priotere dyre hoteller, da der ikke er andet end referencer til voldsomme dyre steder, eller bare billeder der fra.. lidt misvisende!! Jeg syntes faktisk at det er lidt svært at finde de død lækre steder jeg så længe har drømt om, uden at de koster en formue..
  kh Dorte

  • Reply
   christinedelmar
   15. april 2019 at 8:19

   Hej Dorte… nu ved jeg ikke du mener er dyrt….
   Indlægget som du skriver på her, er skrevet inden rejsen hvor vi kun havde booket de 2 ‘luksus-overnatningener’. Det kostede os i øvrigt 800 kr for et værelse pr. nat. Du kan jo hoppe over og læse mine faktiske anbefalinger fra turen https://christinedelmar.dk/2018/05/31/min-rejseanbefalinger-til-bali-og-gili/ .
   Vi kom ca. af med 400 pr. døgn i snit for overnatning, mad og transport mellem destinationerne. Overnatningerne på Gili var klar billigst og kostede os 140 kr for et værelse pr. nat.
   Nu ved jeg ikke hvad dit budget er, men vi valgte alligevel at sigte lidt højere end hostels. Dem kan du sagtens finde til billigere penge, men ja, så får du heller ikke samme luksus:) Alt er vel en smagssag. Rigtig god tur!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins