Boliger vi kunne tænke os at bo i

13. marts 2018

wallDet er så småt ved at være et-års tid siden, at vi startede med at kigge efter bolig. Tiden går hurtigt, ikke? At det så betyder, at vi har boet på må og få i syv måneder, er jo så en helt anden side af sagen. Jikes. I kan nok mærke, at jeg synes det er ved at være lidt hårdt… Vi har jo ikke ligefrem planer om at skulle sælge foreløbigt. Men det betyder ikke at vi ikke har en finger i jorden på boligmarkedet. Vi browser generelt lidt rundt på boligmarkedet i Aalborg – med øje for, at måske skulle ud og leje os ind. Det kan godt være lidt på godt og ondt nogle gange. Og det kan da godt stikke lidt i én, når vi falder over noget vildt fedt, selvom vi selvfølgelig ikke skal købe! Men leje os ind, måske?

Her er 7 skønne boliger, vi har kigget på den seneste tid:

Hobrovej 33: Det er efterhånden lidt en kending på markedet. Og har en ret lang liggetid efterhånden. Det er uden tvivl den ringe placering ud til en meget trafikkeret vej – og de mange kvadratmeter. Omend huset emmer af originalitet og de mest smukke detaljer. Se bare dørene!

Hasserisvej 119A: Det her hus er ret så skønt. Og stilmæssigt lige os. Huset ligger også ret fint gemt væk i en lille oase, men lige end tand for nyt og dyrt til os. Det vil ikke kunne betale sig at lave for meget ved huset. Så det er deres stil man køber. Nuvel, et virkelig godt bud på et hus, hvis vores budget havde været lidt større.

Grandlunden 31: Okay, den her bolig er for vild. Det er simpelthen et ret så misundelsesværdigt orangeri. Vi er helt forelsket. Og har planer om at udbygge vores eget hus med noget ligende, når vi engang har tid. Og råd! Det er et ret så skønt hus. Det ligger bare lidt forkert i forhold til vores ønsker.

Wibroesvej 16: Var penge ikke en issue, så er det her hus (palæ, nærmere) helt unikt. Jeg er ret så forelsket i de fine detaljer som gennemsyrer huset. Læg lige mærke til loftet i køkkenet. Wow.

Thorvaldsensvej 6: Et super smukt hus, som særligt trænger til en kærlig hånd udenfor. Det er virkelig en charmerende stil med bjælker og højt til loftet. Det er bare alt for lille. Desværre.

Jordbærvej 4: Okay, det her hus faldt jeg lige over. Indretningen, altså. Det er en original stil, må man sige 🙂

Nørregade 15A,1: Den her lejlighed sneg sig altså også lige med på listen. Den er da for vild. Og minder mest af alt om en lille hytte i skoven – bare med perfekt beliggenhed i Aalborg Centrum.

    Kommenter