Vi skal have en hule i køkkenet

5. marts 2018

alkove2

Kilde

Jeg har haft gang i idéudviklingen til vores hus…. igen!

Indtegningen af detaljer til vores nye plantegning er nemlig ved at være færdig. Det har været HELT ekstraordinært vigtigt for mig at tilføje små personlige detaljer for at undgå det standardiserede udtryk. Bare sådan, at det ikke minder om et typehus. Én af de detaljer jeg har tilføjet er en alkove i køkkenet.

Det er generelt populært med alkover, indbyggede senge på børneværelset osv. Det er noget vi også har tænkt ind i bryggerset til jakker og bænk… Men idéen om tage bygge en alkove i netop køkkenet, synes jeg er helt fantastisk! Det inviterer til interaktion på en anden måde i netop den zone. Og når der engang er børn, kan det vel kun være helt genialt at placere dem der når skal laves mad. Kan I lide idéen?

alkove4

Kilde

 • Reply
  Stine
  5. marts 2018 at 17:38

  Mine forældre har ca. 4 meter indbygget sofa i køkkenet. Det er genialt! Det er der rum alle opholder sig mest i, og det er super hyggeligt når man har gæster, så dem der laver mad kan være med i festen 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   6. marts 2018 at 8:54

   Ej, hvor fedt at blive bekræftet i idéen 😀

 • Reply
  Pernille
  5. marts 2018 at 18:46

  Fed idé og i skal vel også have et kuld kreative børn lige pludselig

  • Reply
   christinedelmar
   6. marts 2018 at 8:54

   Hehe, ja! Lige præcis 😉

 • Reply
  Otaeve
  16. marts 2018 at 19:46

  Mange mange tak 🙂

Kommenter