Til dage derhjemme…

16. februar 2018

Indeholder reklamelinks

Et lille pip fra mig.

Sneen falder igen udenfor, og det eneste jeg kan tænke på er at hoppe i nogle af de nedestående ting når jeg kommer hjem fra arbejde. Specielt drømmer jeg om nye slippers, da mine gamle fra UGG gav op efter 3 år. Forståligt nok. Heldigvis, har jeg en uforløst fødselsdaggave som kan indløses til et par nye slippers. Så jeg har sendt Mikkel på sagen, og håber at han finder et par til mig.

pyjamasparty-2

  1. Morgenkåben er fra Kongesløjd og er en lille øko-sag i bomuld.
  2. Den her sovemaske er alt for yndig.
  3. Jeg har endelig bestilt disse nye slippers i lammeuld. YES!
  4. Disse sweatpants i merino uld er indbegrebet af hyggetøj.
  5. Pæneste pyjamas nedsat til halv pris fra Ralph Lauren!
  6. Sengesættet er fra svenske Midnatt, og er også i økologisk bomuld.

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins