Et par af mine yndlingsting…

2. februar 2018

Indholder reklamelinks

untitled

Så blev det en nye uge, og stadig uden hjem.

Jeg har skrevet det før – men, i denne ejerskifte sag har mærket et større behov for at drømme, kigge på inspiration og planlægge indretning af huset. Mere en jeg nok ellers ville have mærket. Det giver en form for progression. Jeg mærker i små glimt – et sug i maven af glæde over at vi en dag kan få realiseret nogle af vores tanker. Her er så 10 fine til hjemmet. Lidt dyre, og lidt billige. Jeg er dybt forelsket i sofaen. Det dybblå, velour og det fine træstel. Nummer et, to og tre bliver dog klikket hjem først, for det er til at komme i nærheden af og passer så fint ind. Er det helt skørt hvis jeg begynder at købe lidt ind, selvom vi ikke er flyttet ind endnu?

Reklamelinks:

 1. Lampe fra Flos
 2. Poster fra Berit Mogensen Lopez
 3. Sofabord fra Ikea
 4. Vinreol fra Ellos
 5. Sofa fra &Tradition
 6. Skål fra Reflections
 7. Bestik fra Broste Copenhagen
 8. Kommode fra Nordal
 9. Bakke fra Skagerak
 10. Sengesæt fra Ellos

 

 

 

 

 • Reply
  Louise
  2. februar 2018 at 11:20

  Kan godt forstå du er forelsket i den sofa – den er godt nok lækker! 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins