Drømme om et badeværelse

16. december 2017

badevreaelset9

Håndklæde, Spejl, Shampoo, Vasketøjskurv

Lige nu kan drømme om huset synes uhåndgribelige. Vi er jo i en stand by situation  (præcis hvad det betyder, kan I læse mere om her). Det betyder dog, at vi ikke må røre ved huset, før der er en afgørelse på vores sag.

Vi fandt for nyligt ud af, at vi også er nødt til at inddrage badeværelset i renoveringsplanerne. Bryggers og badeværelse var fra start, ellers tiltænkt som uberørte. Og to små mindre projekter som vi kunne kaste os over hen ad vejen. Jeg more mig stadig lidt ved tanken om, at nyt badeværelse og bryggers blot er kategoriseret som hyggeprojekter for os efterhånden. Haha. Sådan går det måske, når man tager munden fuld med et stort byggeprojekt.

Vores badeværelse er et GAAAAAMMELT et af slagsen på ca. 4-5 kvm. Faktisk er det kun et par kvadratmeter større end dét i Nybyggerme. Der er plads til toitlet, bad og vaskemøbel. Det er dog ikke blevet moderniseret siden huset blev bygget i slut 60’erne.

En renoveringen af badeværelset, er dog godt nyt for vores badekar. Måske, I husker det fra Nybyggerne?

Dengang fik vi afprøvet vores smukke korkbadekar. Og selvom badeværelset ikke rummer pladsen til karet, ser vi ikke andre muligheder end at sløjfe noget af bryggerset. Derfor er planen at udvide badeværelset, så vi kan få plads til denne skønhed. Gulvet skal beklædes med geometriske fliser eller marmorfliser. Vi testede lidt vores crush på marmor i Nybyggerne, og det gav badeværelset et lækkert ekslusivt udtryk. Det er da også det ‘safe’ valg, da de er noget mere neutrale. Lige nu, er jeg dog mest til, at der sker lidt mere på gulvet som med 3D fliser – dem er Mikkel dog ikke så vild med. Så jeg håber lidt at min collage kan være med til at overtale ham. De er garanteret også en del mere bøvlede at skulle murer med også. Men lige nu, er det vigtigt bare at få lov til at drømme lidt endnu…

 • Reply
  Ditte Buus
  16. december 2017 at 21:15

  Kan varmt anbefale en keramisk klinke med Mar

 • Reply
  Ditte Buus
  16. december 2017 at 21:16

  Kan varmt anbefale en keramisk klinke med Marmorlook, hvis i vælger disse. Da normalt marmor er meget sart ift rengøring, og tåle ikke alle slags almindelige rengøringsmidler.

 • Reply
  Stine L
  16. december 2017 at 23:14

  Hej! Et lille input i forhold til marmor.
  Nu ved jeg ikke hvor kalkholdigit vandet i Aalborg er, men jeg bor på Frederiksbjerg i Aarhus, hvor vi har meget hårdt vand. Og i vores lejlighed er der marmorfliser æå hele badeværelset – fra gulv til loft. Jeg er SÅ træt af det, fordi marmor tåler ikke syre, dermed hverken eddike eller almindelige rengøringsmider, så det er umuligt at holde kalkbelægninger væk. Der sætter sig overalt, og selvom jeg har købt
  Marmorrens og skrubber det hele jævnligt, så er det ikke pænt. Og jeg ville simpelthen sådan ønske jeg bare havde almindelige fliser, jeg kunne holde pæne og rene.
  Det er i hvert flad noget jeg ville være glad for at have haft med i overvejelsen. Kh.

  • Reply
   christinedelmar
   17. december 2017 at 13:47

   Tak for input – der er meget forskel på vandet. Vores tanker gik også mest på at få keramiske fliser med marmor look. For du har helt ret, det andet er et mareridt 🙂 Tak for input!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.