Så er der julegaveønsker – én af hver, tak

4. december 2017

Reklame for Moodings

Godmorgen herfra.

Jeg havde en herlig dag i går helt for mig selv i går. Bare mig, ipad’en og en masse æbleskiver. Det er trods alt december, ikke? Jeg elsker sådan dage, og det er bestemt det bedste ved at have fået en pause fra huset. Og så fik jeg også tid til at strikke en ønskeseddel sammen.

Jeg har faktisk ret mange ønsker i år! Det er nok ikke så overraskende når man går fra lejlighed til hus. Primært, ønsker jeg mig egentlig ting til huset i mere fastinvetar-forstand. I samlet fødselsdagsgave og julegave har jeg faktisk fået en quooker. I ved sådan en smart vandhane med kogende vand. En ny emhætte og hovedør er også på ønskelisten. Seriøst, jeg føler mig næsten mere voksen end da man flyttede hjemmefra og fik pander og potter.

Derudover så har jeg kilometerlange ønskelister, men for at begrænse mig lidt har jeg samlet mine absolut favorit items. Jeg har allerede købt hængestolen, som en lille fødselsdagsgave til mig selv, da Mikkel og jeg ikke er på gave i år. SERIØST. Så er man blevet gammel.

I kan også stadig deltage i konkurrencen om 3000 kr. til Moodings, alt man skal gøre er at signe up til deres nyhedsbrev.

Hvad ønsker I jer i år?

moodings1Hængestol, Tepotte, Lampe, Plakat, Spejl, Tæppe og Plaid

 

 

 

 • Reply
  Pernille
  4. december 2017 at 12:04

  Du bliver så glad for din Quooker! Mine forældre havde en i deres gamle hus, og det er noget af det, vi savner allermest i vores midlertidige bolig pt. Heldigvis får vi en i det nye køkken – man bliver afhængig 😉
  Og held og lykke med alt det bøvl i står i lige nu! Nogle gange føles den der drøm om drømmehuset nærmest umulig at opnå. Vi stod der for et år siden, bare i forhold til bøvl med finanseringsgaranti. Er sikker på det hele nok skal lykkes, bare med en god portion tålmodighed med på vejen 🙂

  Kh Pernille / http://www.under-samme-tag.dk / @pernillemaansson

  • Reply
   christinedelmar
   4. december 2017 at 15:37

   Årh, tusind tak Pernille. Det kræver helt sikkert en masse tålmodighed og is i maven. Vi håber skam også det bedste – og fedt, med Quookeren 😀

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins