Afgørelsen på Instagramafstemningen og første køb til huset

29. november 2017

Reklame for Moodingsafstemning
img_0443img_0437Husker I mon min afstemningen på Instagram? Spejlet fra AYTM, var tiltænkt vores entré. Hængestolen Egg fra Broste Copenhagen kunne pynte så fint ude i vores æbletræ til sommer. Det var hængestolen der vandt. Måske, er det lidt den forkerte årstid at købe havemøbler, men det er til gengæld det eneste vi kan tage i brug nu hvor huset er på den anden ende.

img_0441
Moodings
 er enhver bolig entusiasts våde drøm – de har bare ALLE de lækre sager. Det er virkelig svært at holde sig i skindet, når man bare gerne vil igang med at indrette snart. Haha. Synes ellers, at jeg har behersket mig nogenlunde indtil videre. Det er heller ikke fordi det sådan uden videre, er så tiltalende at handle ind for at pakke væk.

I dag, har vi knoklet igen. Vi er vi virkelig kommet et godt stykke med huset, og havde overtalt hele fire styks hjælpere til at give en hånd med. Mikkels farmor sørgede derfor også for hotdogs og øl til hele det hårdtarbejdende sjak. Jeg glæder mig til snart at vise jer hvor langt vi er nået…

Jeg må få lavet mine moodboards til de forskellige rum færdig ASAP, så vi kan være klar til at vælge farver på væggene, gulv osv. Derudover, har Moodings været så søde at smide en lille konkurrrence efter jer søde læsere. Derfor kan du nemlig vinde 3.000 kr ved at signe up til deres nyhedsbrev – hvor de ofte deler rabatter og nyheder fra siden. Genialt. I kan deltage i konkurrencen og signe op lige herunder.

Kommenter