Køkkenet skal udvides med et DIY-projekt – Christine Delmar

Køkkenet skal udvides med et DIY-projekt

9. november 2017

koekkenoe0

koekkenoe4

Se lige nogle lækre køkkener jeg har fundet på Pinterest!

Jeg er så småt gået i gang med at planlægge noget andet, end beslutninger om hvor der skal laves stikkontakter eller hvilken omkreds rørene til gulvvarmen skal have… . Ja, generelt har vi ikke stået overfor de mest eksotiske beslutninger i processen. Det er der heldigvis snart styr på, så nu skal vi til at finde ud af hvordan huset skal indrettes. Wuhuuu.

Her på bloggen har jeg skrevet både om entré planerne og soveværelset. Nu er vi altså kommet til husets hjerte. Et Ikea køkken fra 2016. Helt standard – helt kedeligt. Og jeg har planer om at pifte det lidt om med en lidt anderledes køkkenø. Jeg har nemlig fået et kæmpe crush på trælister, og vi har planer om at beklæde øen med netop disse. Endnu et gør-det-selv projekt til listen.

Køkken/alrummet er også en af de lidt større ændringer i huset, da vi flytter væggen i værelset, der også er placeret i rummet. Det bliver et kontor, og får nu altså en ekstra meters penge i længden. Det kommer til at gøre godt med de ekstra kvadratmeter. Der er nemlig nok kvadratmeter at tage af i køkken/alrummet.

Fordelen med at flytte væggen er også, at vi bedre kan integrere en køkkenø. Hvilket, er et absolut must, hvis I spørger mig. Vi elskede det køkken vi lavede i ‘Nybyggerne’, og i sådan et stort rum, tænker jeg det bliver guld værd at kunne sidde og spise sin morgenmad – om det så er Coco Pops eller acai bowl – ved øen, i stedet for spisebordet.

Nedenfor har jeg tegnet ind hvordan køkkenet bliver udvidet, samt de nye optegninger for værelset. Kan I se det for jer?husefoer-12

 • Reply
  Karina
  9. november 2017 at 22:55

  Lækkert 🙏🏼
  Stolen på billedet, hvor den fra?

  • Reply
   christinedelmar
   10. november 2017 at 8:03

   Nu er det jo ikke vores køkken, så der må jeg være et svar skyldigt:)

 • Reply
  Inge
  14. november 2017 at 21:27

  Det ser super fint ud! Tænker du at sætte trælister op på det eksisterende køkken? Min kæreste og jeg er lige flyttet i en halvfjerdsersag af et hus, og køkkenet ville bestemt blive pænere af en modernisering..

 • Reply
  Inge
  14. november 2017 at 21:31

  .. rimelig dumt spørgsmål egentlig, når du skriver at det er et diy-projekt 😉 Så for at blive lidt mere konkret; hvilke lister tænker I at gøre det med?

  • Reply
   christinedelmar
   15. november 2017 at 9:16

   Hej Inge. Ja, planen er selv at bygge en køkkenø. Resten af køkkenet gør vi ikke noget ved. Listerne vi planlægger at bruge er linket i indlægget, der hvor jeg skriver om lister 🙂

Kommenter