Fra Boston til en renovering, der er gået helt galt

15. oktober 2017

Sponsoreret af Ellos flyttekasser-7flyttekasserflyttekasser-4Frakke (449,-), Støvler (314,-), Trøje, og Jeans

Se lige mit Boston-inspirerede outfit. Her går det godt.

Det vrimler med Harvard-folk i gaderne, så den klassiske kamelfarvet frakke der både er classy og tidsløs, får mig til at passe helt naturligt ind. Det er én af de ting jeg elsker ved at rejse – at blive inspireret og klæde sig efter forholdene. Sidde på en café, blende ind, og bare observere. People-watching. Power dressing er også en af efterårets store trends, og Ellos har virkelig et stor udvalg af dream coats i lækker kvalitet – og et fint udvalg af bæredygtige styles også. Vand på min mølle. Det er længe siden, at jeg investeret i en pænere frakke. Men den er lige det jeg har manglet. Den er fed, ikke?

Jeg føler mig dog langt væk hjemme lige nu. For derhjemme, sker der lidt for meget, som er ude af mine hænder. Vi har problemer. Med huset. Og Mikkel står og jonglerer hele projektet alene. Uden at jeg kan gøre hverken fra eller til lige nu. Og det er vel både godt og skidt.

Inden afrejse, nåede jeg at være husejer i præcis tre dage. Mere skulle der heller ikke til, for at opdage at bag tapetet i køkken/alrummet gemte der sig en fugtskader. En sætningsskade fra tilbygningen. Og ulovlige elinstallationer. Så vi er lige blevet slået hjem i skatmat.

Heldigvis, er hjælpen tilkaldt. Og jeg priser mig lykkelig for, at vi valgte den dyre ejerskifte forsikring. Den allerbedste på markedet, selvom, det var en del dyre end andre alternativer. Forskringen har været en tur forbi, men, det betyder reelt at renoveringen er sat på hold. Og, måske er det ikke så slemt, hvis vi får penge til at reparere skaderne.

Til gengæld, kan det sætte vores budget på prøve. Vi har lånt et specifik beløb i banken, mod en garanti om, at vi vil forbedre boligen med det som pengene er øremærket til. Så, skal vi nu til at kaste penge efter helt tredje skader, ja, så må guderne vide hvad pokker vi skal stille op. Her sender en kærlig tanke, til alle nybyggere – jeg forstår nu, hvilke bekymringer man frasiger sig. Men hva’ faen, huset er købt – så der er ikke andet for, end at bevare den positive indstilling og glæde sig over, at vi så blot får mere kvalitetstid sammen med at gå og fikse huset op. flyttekasser-3

 • Reply
  Lykke
  16. oktober 2017 at 6:37

  For os der er nye her på sitet; Hvad laver du over there, når I lige har købt huset ? 🙈

  • Reply
   christinedelmar
   16. oktober 2017 at 14:57

   Ja, det er også dum timing. Det var familiært 🙂

 • Reply
  Camilla
  17. oktober 2017 at 9:47

  Hej Christine,
  Det lyder mægtig træls med huset, det er lige præcis dét, som man frygter… Min kæreste og jeg har også netop købt hus og skal i gang med den helt store ombygning, og af den grund har vi kigget på mangeee efterskifteforsikringer. Jeg vil derfor høre hvilken I har valgt?? Efter megen research hælder jeg selv til at tegne ved Danske Forsikring.
  Fortsat god ferie 🙂
  Hilsen Camilla

  • Reply
   christinedelmar
   17. oktober 2017 at 10:20

   Hej Camilla
   Tillykke, med huskøbet.
   Ja, nu håber jeg så det betaler sig ind, med en af de dyre. Vi har valgt Tryg – men af den simple årsag at det også er der vi har indbo og husforsikring. Så for der ikke skulle blive noget med at sende bolden videre, da de begge er ansvarlige, så har vi valgt den taktik 🙂

 • Reply
  Frederikke
  20. oktober 2017 at 15:39

  Vi havde tryg ejerskifte, og de dækkede ikke de skader vi har fundet, trods det ikke er oplyst nogen steder. Har efterfølgende fundet ud af at vi ikke er de eneste som er blevet efterladt uden hjælp af tryg. Vil aldrig anbefale dem til nogen.

  • Reply
   christinedelmar
   20. oktober 2017 at 22:05

   Årh, det lyder ikke helt betryggende. Jeg håber dog, at det er en fordel at vi har inbo, hus og ejerskifte i samme selskab. Så kan de ikke rigtig sende bolden videre. Vi må se, det lyder ikke alt for godt. Jeg skal nok give en update, inden længe.

 • Reply
  Jeppe
  23. oktober 2017 at 0:13

  Der er jo tv2 som har fundet huset til jer, de må have et moralsk ansvar.
  Så ikke bare bliver efterladt på perronen, med en stor økonomisk øretæve.

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins