Den fedeste webshop, du bør kende – Champagne Pony Club

13. oktober 2017

spejl cham10-2
1/ Spejl mobile, 2/Sidebord, 3/Lyestage, 4/Krukke, 5/Vækkeur, 6/Vandkande, 7/Vægpynt og 8/Bordskåner

Godmorgen venner,

jeg ved godt, at jeg har slået et lille slag for Champagne Pony Club, på bloggen før.

Men den her klub, er altså en shop med alle mulige fine og skæve items. Og hedder noget så skønt som Champagne Pony Club. Den fysiske butik ligger i Ebletoft, men jeg følger primært med deres Instagram, som de er flittige til at opdatere. Jeg er vild med alt ved konceptet, men specielt, er jeg vild med de produkter de fører. De ligner ikke alle andre. Det er ret unikt. Og derfor fortjener de lidt opmærksomhed.

Jeg har lavet en collage med nogle fine favoritter fra webshoppen. Er det seriøst ikke cool ting? Jeg har faktisk netop fået de to posters hjem nedenfor, så glæder mig helt vildt til at få dem i ramme. Og så kan jeg jo bare drømme mig til de andre ting 😀

dancerposter2

    Kommenter