Jeg har planer for indretningen af soveværelset

24. september 2017

collage

1/Lamper fra HK Living, 2/ Bakke fra Skagerak, 3/ Plante fra Plantorama, 4/ Øko-sengesæt fra Ellos og 5/ Kurv fra House Doctor

Der er kun én uge til vi får nøglerne til huset. Og vi har ikke skænket renoveringen ret mange tanker. Crazy smiley. Det hele er alt taget i betragtning inden for rækkevidde, og vi kan snart gå i gang. Til de af jer som ikke er helt up to date, så skal vi til at renovering det hus vi har købt. Og her mener jeg gulv, lofter, vægge og el. Hele molevitten skal faktisk under lup. Nu er det så godt op for mig, at det måske kan være meget praktisk at have nogle idéer om hvad der skal ske – det gør det meget nemmere at tage forbehold for indretningen i byggefasen også. Jeg går i hvert fald og brygger på et par idéer som der lige skal tage højde for.

Nu er vi snart klar til at få vores hænder beskidte. For at det skal gå lidt nemmere det her projekt – med et travlt arbejdsliv ved siden af og to mennesker der er dårlige planlæggere. Der er mange voksen-ting der skal spille i sådan en renovering og et budget der skal gå op. Vi har lånt lidt ekstra i banken til at indfri vores projekter i huset. Og med det privilegium, medfølger så to år. Det får lidt en overhaling til at starte med med et hus der står på den anden ende. Derfor har vi også valgt, ikke at flytte ind under renoveringen. Og vi har praktisk talt ingen idé om hvor lang tid sådan noget her kommer til at tage. Et gammelt hus, betyder overraskelser – og vi håber på flest gode.

I ægte ‘Nybygger’-stil, starter processen mentalt i soveværelset. Og herunder kan I se den stemning som jeg gerne vil skabe i rummet. Nogle af tingene er up for grabs, mens andre nok skal findes på diverse loppemarkeder eller DBA. De fine sengegærde, er én af tingene vi købte med fra ‘Nybyggerne’, så de skal selvfølgelig op. De har også været omdrejningspunktet for inspirations collagen. I vores gamle soveværelse havde vi en meget fin grøn farve, som jeg faktisk havde svoret skulle gentages i vores nye hjem. Men jeg har nogle idéer til vores køkken/alrum som betyder, at for at begrænse mængden af grønt i huset – ja, så tror jeg faktisk en grå farve i soveværelset er bedre.

… Det er i øvrigt lidt sjovt, at collagen minder en del om mine tanker omkring soveværelset i ‘Nybyggerne’. For udtrykket i huset blev slet ikke som jeg havde tiltænkt, og det blev til dels også en helt anden farveskala i første forsøg med øko-malingen. Det var også det rum, jeg var mest træt af under programmet. Tid og penge var på alle måder i mod os i det første rum. Så jeg glæder mig til at kunne udvælge de helt rigtige ting til VORES hus. Yay! Også selvom der ikke lige viser sig det helt rigtige i første omgang.

sovevaerelse

 • Reply
  Rie
  24. september 2017 at 10:46

  Hej Christine. Glæder mig meget til at følge jeres renovering og indretning proces af det nye hus. Men vil lige smide et godt råd med på vejen hvis ikke i ved det. Men husk endelig at søge energitilskud hos energi Midt inden i begynder jeres renovering. Men er spændt på at se jeres hus.

  • Reply
   christinedelmar
   24. september 2017 at 10:55

   Hej Rie
   Tusind tak for fif – jeg skriver det lige bag ørene hvis det skulle blive relevant. Vi har ‘heldigivis’ købt et hus med ret godt energimærkning, så der er ikke super meget at hente ved at lave tingene om. Så skulle det for at gøre løsningerne pænere 😀 Mange tak, jeg er også spændt på at tage jer med på rejsen! Rigtig god søndag.

 • Reply
  Hannah
  24. september 2017 at 21:59

  Er vild med jeres sengegærde, er det et genbrugsfund, eller kan man købe noget lignende nogen steder?

  • Reply
   christinedelmar
   25. september 2017 at 8:18

   De er speciallavet fra nogle stolerygge, desværre 🙂

Kommenter