Shop mine favoritter med -25 % – og ønskelisten til vores nye entré

3. september 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

skaermbillede-2017-09-03-kl-18-02-081/ Spejl fra AYTM, 2/ Duftlys fra L:A Bruket, 3/ Lampe fra Please Wait to be Seated, 4/ Skab fra Ferm Living, 5/ Tæppe fra House Doctor, 6. Bænk fra Menu og 7/ Kurv fra Malling Living

Jeg havde egentlig plantlagt en søndag, med plads til at indtage sofaen på bedste vis. I ved junk og serier, men men da jeg pludselig faldt over over Moodings sommerudsalg – der gælder DET HELE – ja, så gik der altså indretning i den. Lige nu bor vi jo ved vores forældre, så det er faktisk rigtig rart at fokusere på hvad der skal ske i vores nye hjem. Det er lidt hårdt at bo i en papkasse, så jeg er påbegyndt visualiseringen og ønskelisten til indretningen af vores næste (nye) hjem. Derfor giver det vel også mening at begynde med det første rum man bevæger sig ind i – nemlig entréen 😀

Jeg er specielt vild med lampen og vitrineskabet, for de har været på ønskelisten i et godt stykke tid. Og mon ikke jeg får klikket én ting eller to hjem her til aften nu der er så god rabat på ALLE deres ting. My oh my…..

Hvad er jeres favoritter?

Rabatkoden til Mooding kan bruges indtil 23.59 i aften og giver -25%. Koden I skal bruge er SUMMER25. Så det skal altså gå hurtigt, hvis I også skal nå at have noget med. God fornøjelse!

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins