DIY: Lyskæde

1. september 2017

billede3billede2 Sikke en fest, vi har haft nu i nat… oh ja, ohhh ja ohhh. I sidste weekend holdt vi fest for Mikkel… Den blev i den grad til dét vi havde håbet på. De 30 blev introduceret på allerbedste vis, med venner og familie og en masse god mad. Festen var selvfølgelig inklusiv ondt i hovedet og obligatoriske ynkelige timer på sofaen dagen efter – men mere om det og pynten, i et andet indlæg.

I dag vil jeg blot aflægge en lille DIY-guide til de fine lamper vi fik lavet til teltet. Idéen kan jeg ikke selv tage æren for, det er min kreative svigermor der havde opsamlet et hav af større dåser for en havltreller. Det er vidst dem der bruges i industrien til at bevare konserves i 1 kg mængder. Der er i hvert fald nogen der har fået lidt agurkesalat og olien, kørt ned.

billede4Anyways, tilbage til guiden:

  1. Skaf nogle dåser (vi har brugt 8) og skær toppen af.
  2. I bunden bores et hul i midten. Vi brugte søm til at markere midten, så boret har noget at gribe fat I. Her kan man bruge et metal bor i ø12.
  3. Når du har hullerne, kan fatning skrues på og samles inden i dåsen. Når du begynder at samle skal du skal bruge to ledninger – én fra den tidligere lys, og én der skal videre til den næste lampe.
  4. Når alle lamper er lavet, skrues et han-stik i enden.

OBS! Lyskæden kan laves rimelig lang med LED-lys. Bruger du glødepærer begrænses watt, og vi anbefaler max. at bruge 6-8 stks.

– GOD FORNØJELSE 🙂

billede1

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins