Lidt om fremtiden

24. august 2017

Sponsoreret af Minimum

mimimum5 Regnjakke fra Mimimum (her), Trøje fra Mimimum (her) og jeans fra Gestuz (her)

Dagene i denne uge er godt booket op med festforberedelser.Vi holder Mikkels 30 års fødselsdagsfest her i weekenden. En rigtig havefest. Jeg glæder mig til at vise jer en DIY-guide jeg har har lavet med nogle lamper til festen. Men det gør det altså heller ikke altid nemmere at skulle stå for alt selv. I går aftes gik vi så en tur for at lede efter markblomster til bordpynten lørdag, så jeg var hoppet i mit bedste mark-sæt fra Mimimum. Jeg har anskaffet mig verdens, måske, lækreste regnjakke til de våde tider vi går i møde. Eller nårh nej, som egentlig bare forsætter…..

Jeg havde fået tippet et par steder af jer søde læsere på Instagram – men heldet var ikke lige med os. Til gengæld fik vi den smukkeste solnedgang længe – heeeelt rød. Så I det? Det var dælme vildt. Hørte i Go’Morgen Danmark i morges at det skyldes skovbrande i Canada???? What! Turen gav god anledning til at snakke lidt om livet. I sidste uge skrev jeg om at vi skulle flytte (her). Og faktisk er vi allerede nu ude af lejligheden. Status er faktisk den, at vi allerede er rykket. Ud. Ud af lejligheden. Og ud af byen. Vores liv er pakket ned i flyttekasser. Og vi har fået husly hos mine forældre.

I skrivende stund, sidder jeg i sengen på ekstraværelset i kælderen. I sin tid da jeg boede hjemme havde jeg hele kælderen for mig selv. Her er egen indgang, bad og toilet. Men denne gang er det min lillebror som huserer på mit gamle værelse, og Mikkel og jeg er efterladt med gæsteværelset. Her er ikke meget mere end en seng og et TV. Og gulvpladsen er dækket helt til med tøj-poser. Men her er rart, og hjemligt. Her bliver lavet mad. Der er (næsten) altid nogen hjemme. Og det passer egentlig godt til mit sociale sind.

Men her er vi så, fulde af forventninger til fremtiden. Og glæder os til at se hvad livet bringer.

Det er egentlig få gange I livet, at man står helt nøgen og kan omfavne alt det ukendte. I de få situationer hvor man skal vælge uddannelse, måske bliver ledig eller når man slår op med en kæreste eller bliver skilt. Det er både en skræmmende og spændende på samme tid. Jeg tror på at det er vigtigt, at kunne se det bedste i disse stunder – og se det hvide lærred som en gave. I sidste ende er det jo kun os selv der er herre over hvordan det skal males!

 • Reply
  Julie Mænnchen
  24. august 2017 at 14:11

  Godt skrevet søde og dejligt billede 🙂 Held og lykke med festen i weekenden

  • Reply
   christinedelmar
   25. august 2017 at 8:47

   Tusind tak Julie, vi glæder os helt vildt og håber vinden snart slapper lidt af 😛

Kommenter