Grønt i rammer

22. august 2017

Sponsoreret af Deseniosov2 sove1 sove3 sove4Ramme fra Desenio

Noget, jeg synes er helt vildt hyggeligt er at gemme de smukke blomster eller planter som jeg har fået til en bestemt begivenhed. Det kan være en fødselsdag, indflyttergave eller en simpel markbuket fra en dejlig sommer. Når blomsterne har en betydning, holdes mindet også i live. Jeg har brugt en fin A4 gennemsigtig ramme fra Desenio til at indramme min tørrede blomster. Men man kan også sagtens lime dem på noget hvidt papir til en almindelig ramme. Blomsterne er egentlig lidt ukrudt jeg plukkede på vej op til kiosken en dag, men som kunne passe godt ind med flora sengetøjetet, haha!

Sådan lægger du blomster i pres: 

Jeg har en gammel bog som jeg bruger til at presse med. Man skal helst ikke være for følsom med bogen, da den godt kan blive ødelagt af vandet fra blomsterne. Selve blomsterne eller planterne skal presses for at få vand ud af blomsten, så de tørres og ikke visner. En god tommelfingerregel er at de skal ligge i 14 dage, men kan varierer efter størrelse og art. Husk noget tungt på bogen.

Det fede ved at presse blomster er, at man kan skabe sine egne billeder. Og så er det ganske gratis at skifte motivet ud. I kan finde et helt vildt godt udvalg af rammer i utallige udskæringer, plakatophæng, klemmer osv. 

Nu hvor jeg har været på den store klinge med nye rammer, har jeg også været i gang med at bestille lidt nyt hjem til hænge over sofa. Selvfølgelig forsætter vi i det grønne tema, og til jer der heller ikke kan få nok af planter, kan I finde mange inspirerende plakater med botanisk tema. Ja, det er ikke for sjov at jeg har fokus på at indretning med netop vores Nybyggersofa. Så sådan her kommer det til at se ud… (ja, det er en lille teaser, blink blink).

poster3img_8849Skov-poster (her) og Tekst-poster (her)

Jeg i øvrigt været så heldig at kunne kaste en rabatkode efter jer på 25%. Så trænger I til lidt fornyelse kan koden ‘CHRISTINE25’ bruges fra d. 22-24 august (OBS. gælder ikke handpicked og rammer). Wup wup.

 • Reply
  Louise
  22. august 2017 at 22:47

  Ser noget så fint ud. Er også helt vild med vægfarven – har du mærke/navn/farvekode på den?

  • Reply
   christinedelmar
   23. august 2017 at 7:25

   Hej Louise, både i Nybyggerne og hjemme bruger vi økomaling fra Auro og har blandet den selv. Kan se at Lise og Michael er gået os i bedende og har lavet en DIY video til en farve der minder meget om vores. Den kan du evt. tjekke ud. Vi har dog forsøgt at ramme IN-574. Håber det er hjælp nok 🙂

Kommenter