På Formland – De her skal du holde øje med

18. august 2017

skaermbillede-2017-08-18-kl-12-09-05I går tog jeg turen til Herning, da jeg var inviteret til at deltage i Formlands Instawalk. Tak for et dejligt arrangement, Happy Mountain. Eventet åbnede op med kage fra Nikolaos Strangas. Serveret af selveste Go’Morgen Danmark klenodiet. Dernæst en lille workshop med Seedlip, som er non-alkoholic spiritus. Vi lavede en gin-tonic mocktail, der smagte himmelsk. Jeg var virkelig imponeret over hvor frisk den var, helt perfekt til de gravide veninder eller de mange håndboldspiller der kommer hos os. Haha. De er allerede rykket ind på 12 Michelin restauranter. Wauw.

seeplip(Billede herfra)

Dernæst var vi på rundtur for at besøge nogle stande og få et indblik i efterårets bolig-nyheder.

Jeg tog dog også tid til lige at snuse lidt til  de upcomming virksomheder – hvilket jeg synes er noget af det mest spændende ved Formland, nemlig at spotte nye og spændende produkter.

Jeg vil holde pænt meget øje med de her fra nu af.

wehlers3  wehlers-2jpgWehlers

Okay, Wehlers laver verdens smukkeste stole. Og så er det bare en kæmpe bonus at grundlaget for virksomheden er at genbruge materiale og up-cycle. No wonder at jeg allerede er solgt. Kig endelig deres

stellarworks2stellarworksRoam

Roam, eller specielt Stallar Works, er jeg virkelig imponeret. Det oser af kvalitet og design. Nyt og gammelt. Øst og vest. Og forener virkelig modsætninger på fineste vis. Se deres produkter her.

bydog

Design by Dog

Deres motto er, ‘Vi designer interiør produkter som skal være menneskets bedste ven’. Haha, de er simpelthen så skønne. Det samme er deres produkter egentlig. De er virkelig specielle og unikke. Det er virkelig charmen. Jeg faldt totalt for disse fine lamper, som er designet som en bland selv butik. Se mulighederne her. Jeg er fan!

encoded

ENCODED by Boettger

Encoded er håndlavet dansk design, og specielt deres fine stole faldt jeg for. Er den ikke bare for fin den her stol i flettet læder? Haps haps. Den må godt ende hjemme hos os. Derudover har de mange fine lædervarer og accessories. Dem er jeg virkelig spændt på at følge, tjek dem endelig ud her.

 • Reply
  Julie Mænnchen
  22. august 2017 at 11:32

  Er også vild med stolene fra encoded, dem var jeg også ovre og ae for 🙂 haha! 😉

  • Reply
   christinedelmar
   22. august 2017 at 11:33

   Haha, Julie 😛 Ja, de var jo gude smukke som de stod der! Dem kunne jeg altså godt bruge derhjemme 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins