Vil du være den nye lejer af ‘vores’ lejlighed?

14. august 2017

stuebillede poster4det-dufter-lidt-af-jul-280316970 vintersofa4 sove1Vi er flyttet og derfor er ‘vores’ lejlighed i Aalborg centrum nu ledig. Derfor søger lejligheden ved Frederikstorvet nu en ny beboer. Vi er dog ikke udlejer, da vi også blot har boet til leje.

Lejligheden er indflytningsklar d. 1 september og er en 2,5 værelses. Den er 62 m2 og med 4 m2 aflåseligt kælderrum. Der er også adgang til egen vaskemaskine og tørretumbler i fælles vaskekælder.
Lejemålet indeholder køkken m. åbning til spisestue. Derforuden stue, soveværelse, bad, separat toilet og lille gang. Der er også en lille have med græsplæne. Overdækket cykelskur og lukket aflåseligt kælderrum til den dyre cykel… jeg lyder vidst som Peter Ingemann i ‘Hammerslag’ nu. Haha. Men altså, den er Central beliggende i stille område med nem adgang til bus direkte til AAU ved Kennedy arkaden. (Læs perfekt). Cafeer, butikker og indkøbsmuligheder lige om hjørnet med Rema1000, Netto eller Menu inden for få hundrede meter.
Lejemålet fremtræder vedligeholdt (vi har passet godt på den) og overtages som beset; nymalet og istandsat. Ikke møbleret. Så vi tager altså vores ting med. Husdyr ikke tilladt og ikke egnet som delelejlighed.

Hvis du synes det er noget for dig eller du kender som synes det kunne være super duper med et hjem, så skynd dig at ringe til dem. Send en smule om dig selv til christine.delmar88@gmail.com, så bliver det muligt at komme og se lejligheden i løbet af ugen. Det behøver ikke at være en selvbiografi, bare lidt info om hvem du er.

 

 • Reply
  Teresa
  20. august 2017 at 7:41

  Hej,
  Må jeg spørge, hvor I har købt tæppet under jeres sofabord? 🙂
  Hilsen Teresa

  • Reply
   christinedelmar
   20. august 2017 at 10:41

   Det er fra Ellos 🙂

 • Reply
  Emilie
  21. august 2017 at 14:39

  Hej, jeg skal lige have svar fra AKU, men ellers så er jeh interesseret i at se lejligheden, hvis den stadig er ledig. Hilsen Emilie

  • Reply
   christinedelmar
   22. august 2017 at 9:13

   Hej Emilie. Den er lejet ud nu 🙂 Men tusind tak for interessen!

 • Reply
  Malene
  26. marts 2018 at 21:12

  Hej Christine, jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvilken model jeres sofa er? 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.