Vi skal flytte!

11. august 2017

        Sponsoreret af Minimum
img_9481img_9521img_9527img_9530Sæt fra Minimum (her og her)

Som nogen af jer har opsnuset på Instagram, så er der en grund til at jeg er ved at rydde ud I mine ting. I er fandme hurtige til at lægge to og to sammen… haha… Men ja, vi flytter sgu fra vores elskede lejlighed her i Aalborg. Jeg har boet her i 5 år fordelt på to gange. Det er jo næsten hele mit voksne liv!!!! For jeg er jo kun 25 eller noget 😛

Den har bare været alt for lille lige siden vi overtog den – altså til to, men den er dejlig hyggelig, huslejen er god og så ligger den PERFEKT. Vi flytter faktisk allerede nu på søndag. Shit. Og lejligheden ligner noget der ikke er beboligt mere. Jeg er faktisk lige dele trist over det, og lige dele stresset med at få pakket alt  og gjort rent. Flytningen giver dog god anledning til at få styr på sine sager igen, så der kan blive plads til nyere ting, som bla. mit nye fine sæt fra Minimum. Jeg er sindssygt vild med sæt generelt, og så har jeg bare et eller andet for prikker og striber. Og selvom jeg har uendelig meget af det efterhånden. Men hey, jeg sætter i øvrigt stadig ud på @christinedelmarsalg, så hjælp mig gerne af med det hele inden søndag 😉

 

 • Reply
  Lotte
  11. august 2017 at 14:54

  Spændende. Hvor mon I skal flytte hen? 🏡

 • Reply
  Lotte
  11. august 2017 at 14:55

  Spændende 🙌 Hvor mon I skal flytte hen? 🏡

 • Reply
  Laila
  11. august 2017 at 16:15

  Tillykke 🎊 hvornår har du termin

  • Reply
   christinedelmar
   11. august 2017 at 16:17

   Hvis du mener jeg ser stor ud, så er det mere burger end det er baby 🙂

   • Reply
    Cæcilie
    11. august 2017 at 16:52

    😂😂😂

 • Reply
  Kirsten
  12. august 2017 at 7:46

  Tillykke!! Det bliver fedt!
  Og nej du ligner altså ikke at du er gravid! Bare rolig 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   12. august 2017 at 13:30

   hahaha, jeg værdsætter komplimentet 😀

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins