Yndlings ferieoutfits

7. august 2017

sissel1sissel2Nu er sommeren officielt ovre for it vedkommende. Vi er igen hjemme på dansk grund med regn, kulde og lyse nætter. Det er faktisk ikke så slemt igen. Kornet vokser jo stadig vildt på engen… de varme lande er noget lort..? 😉 Til gengæld blev det også til en lidt ufrivillig blogpause henover juli. Det beklager jeg.

Cuba er nemlig et af de få lande hvor de ikke giver så meget for det dér internet. Priserne er derfor helt vanvittige, og det er kun muligt at få tilgang til det meget langsomme net via 1-times kort der kan bruges ca. ingen steder. Så nu er blogferien ovre, og jeg har igen mulighed for at dele lidt af mit liv med jer herinde. Håber I også har haft en dejlig sommer.

Nå, men tilbage til det blogindlægget egentlig skulle handle om. Mine feriefavoritter. For af de ting som jeg var lykkelig for at have pakket i kufferten var mit tøj fra Sissel Edelbo. Alle deres stykker er unika, men  I kan finde de mange fine styles her. Jeg har før skrevet om det aalborgensiske brand der upcycler indiske vintage sarier til smukke smukke klæder. De eksotiske mønstre passer perfekt til sydlige himmelstrøg, de er utrolig behagelige og lette at have på og hvad endnu bedre, så krøller silken jo ikke. Og det er altså en kæmpe bonus at tøjet kan holde sig pænt på ferien, når man er et rodehoved i kufferten som mig.

sissel3

 • Reply
  Eline Tychsen
  8. august 2017 at 10:02

  Hun laver virkelig også nogle fantastiske items, og du ser jo hel vild godt ud 😀

  • Reply
   christinedelmar
   9. august 2017 at 14:57

   Hvor er du sød – tak 🙂 Jeg håber du får nydt sommeren også!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins