Dét skal fejres!

26. juni 2017

mikkel4mikkel1
Et lille pip herfra på en stor dag.

Jeg har nemlig inviteret Mikkel med ind i husstandens kandidatklub, hvor jeg selv har været eneste medlem det sidste års tid. I eftermiddag har Mikkel nemlig bestået sin kandidateksamen med stort 10-tal. Yuhuuu, så er det på med studenterhuen! Efter 8 år er han endelig civilingeniør. Det er ikke fordi det tager 8 år normalt, haha. Men tiden er gået fordi han jo har spillet proff. håndbold og også arbejdet som ingeniør ved siden af. Derfor tiden kun været til at studerer enkelte fag… Og så lavede vi jo også lige Nybyggerne i et par måender…
Til gengæld kommer han ud som nyuddannet og med 8 års erfaring som ingeniør. Det er også derfor han har kunne lande så godt et job allerede. Der starter han jo allerede 1. august. Vi er nu to glade medlemmer i kandidatklubben!

Nu skal vi ud og fejre det med alle bedsteforældrene på CanBlau. Og for det ikke skal være løgn har vi fået de vildeste nyheder i dag som jeg glæder mig til at dele her snart 😀

 

 

 

 

 

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins