Rejsen går over Atlanten!

19. juni 2017

cuba1Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og denne gang er den VIRKELIG tiltrængt. Det har været et år spækket med oplevelser og lidt af en rutsjebanetur.

Vi er klar!

cuba1

billede2 billede3Billeder fra Pinterest (her)

Som i nok kan fornemme på de fine billeder, går turen til det smukke smukke Cuba, selvfølgelig. Landet hvor de caribiske kvinderne sidder uden for husene på stole og ryger cigarer. Hvor de flotte og farverige biler tager én tilbage til 60erne, og matcher de pastelfarvede huse fra kolonitiden. Her flyder med mojits og dans på tovet hver aften. Jeg er sikker på det bliver fuldstændig fantastisk. Vi skal udforske tobaksmarkerne på hesteryg, tilbringe Mikkels 30 års fødselsdag i Havana, scubadykke – et must for os – nede ved svinebugten og se Trinidad som er på UNESCOS liste. Vi har selvfølgelig lejet biler for at komme rundt, men vi skal ikke bo hoteller. Det er nemlig sådan, at casas (en form for bed and breakfast hos lokale) er i langt bedre stand end de fleste hoteller. Sandheden er nemlig den at Cuba jo faktisk er et fattigt land og sat tilbage siden Castro styret. Derfor skal man heller ikke regne med en såkaldt luksus-ferie med all inklusive. Ja, selv maden og internettet skulle vidst være sparsomt. Men det gør mig slet ingenting,  og i øvrigt også mere mig. Jeg er ikke den store turisttype og sætter pris på de mere autentiske oplevelser. Men det er også NU, at det skal oplevelse. Inden længe er Cuba så turistet, at det autentiske forsvinder  (det er allerede vanvittigt populært). Derfor er vi også heldige at vi blev inviteret med på turen. Vi skal nemlig rejse med mine forældre. Sådan to heldig-asner som os. Juhuu…!

Kunne I mon overveje sådan en tur?

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  19. juni 2017 at 13:49

  Fedt! Min kæreste har taget rejsen før vi kendte hinanden, og han siger altid, at det er det sted, han allerhelst vil vise mig 🙂

  Go’ ferie.

  – A

 • Reply
  Emma
  19. juni 2017 at 15:13

  Det var ikke noget for mig – men lyder som noget I virkelig ser frem til og vi er alle jo så forskellige! Håber I får en skøn ferie 🙂

  Vi rejser til Bodrum i en uge, men først tager vi en uge herhjemme sammen <3 Jeg glæder mig til at komme til syden, men samtidig også at nyde tilværelsen herhjemme 🙂

  Sommer kram fra en anden nordjyde!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins