Der er lidt stille….

15. juni 2017

img_8680  img_8720

Kimono og Shorts fra Sissel Edelbo (her),  Bluse fra Baum und Pfderdgarten (her)

Det er vildt mærkeligt at skulle skrive…. Her er lidt stille… for jeg er jo først lige begyndt at blogge og alligevel ikke! Tænk sig, jeg har faktisk været i gang i 4 måneder nu. Ikke desto mindre er har jeg svært ved at sætte mig ned og sætte ord på alle mulige hverdagsting når der er større ting som fylder.

Til jer som følger min Instagram @christinedelmar, har I kunne følge med i min tur til Norge i weekenden. Jeg var nemlig taget afsted for at få tingene lidt i perspektiv. Det synes jeg bedst man gør når man fysisk også flytter sig. Eller er det kun mig? Jeg tog med min mor på arbejde så at sige – hun arbejder nemlig i Norge også. Så jeg var så heldig at kunne komme med denne gang. Oslo viste sig ikke lige fra sin skønne side dengang da vi løb ind i et to dage langt skybrud. Til gengæld fik vi spist lækre (og 200 kr dyre) pizzaer på det hyggeligste sted i Grünerløkka. Sikke et kup. Derefter tog vi til Tromsø. Og sikke en fed overraskelse det var at komme derop. Den smukkeste og hyggeligste by. 25 grader og det friskeste friske fisk. Og så var der midnatssol, for solen går aldrig ned i Tromsø om sommeren. En fatastisk oplevelse.

rejemad

(Dem her blev der spist mange af)

Der er mange ting som fylder lige nu på både godt og ondt. Nogle ting har jeg ikke noget imod at dele med jer, og andre er lidt for private lige nu.

Jeg havde virkelig ikke regnet med at det at skulle købe hus/lejlighed ville være sådan en svær process. Det er lidt en sindskamp hvor ens præferencer i dag måske ikke holder på sigt. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg helst vil bo herinde i centrum i en lejlighed. Jeg NYDER virkelig at kunne gå i kiosken kl. 23 og at der altid er liv herinde. Vi har faktisk været til to fremvisninger på en lejlighed. Og vi overvejer at lægge et bud. Men er den for dyr, hvis vi kun vil bo der i nogle år? Da vi byggede huset i en forstad til Aalborg, blev jeg allerede ramt af ensomhed selvom vi kun var der i 9 uger. Og havde et helt TV hold omkring os. Men et køb er jo en langsigtet beslutning? Og det er just ikke min force. På sigt ved jeg jo derfor godt at et hus vil være den bedste beslutning.

Til gengæld kan vi ikke få så meget hus for pengene der hvor vi gerne vil bo. Det betyder at der ikke er penge til en renovering. Og andre områder er udelukket tror jeg. First world problems, haha! Jeg håber det hele giver sig selv når man ser noget som kunne være helt RIGTIGE. Og alt imens, går tiden jo bare og det bliver dyre og dyre at købe. Så hvor lang tid skal man vente på der kommer noget man kan mærke?

Og ja, så har jeg beslutet mig for at hoppe på jobmarkedet igen. Det er lidt for ensomt for mig med bloggen og freelance arbejde, så jeg vil gerne supplerer med noget fast arbejde. Jeg vil gerne lidt mere ud så at sige. Men det betyder ikke at bloggen ikke forsætter. Det gør den.

 

 • Reply
  Michelle
  15. juni 2017 at 16:45

  Jeg kan virkelig relatere til dit ‘dilemma’, så at sige. Det er virkelig first world problems, men det gør ikke følelserne mindre valide.
  Min kæreste og jeg er også på husjagt og vi var slet ikke forberedte på, hvor drænende (og spændende) en process, det er. Det er jo en kæmpe beslutning, måske den største investering i sit liv, og som du selv skriver, kan det være rigtig svært at vide, hvad der er den bedste beslutning 5-10-15 år frem.
  Jeg har lidt lært, at man skal stole på ens mavefornemmelse, men at man også skal omfavne frygten/bekymringen – at købe hus, også drømmehuset, vil altid være skræmmende og overvældende 🙂
  Jeg håber, at I finder den bedste løsning for jer!

  • Reply
   christinedelmar
   19. juni 2017 at 13:52

   Ja, det er virkelig oprigtigt ment at jeg synes det er vildt svært. Og en kæmpe beslutning som kræver mange overvejelser og tanker. Du har nok helt ret I at man skal vente til maven er med – men kan heller ikke vurderer om det er nemmere at få når ting er nyere end hvis vi står i et gammelt hus. Årh det er svært 😛 Og tak for beskeden, det hjælper at høre andres tanker omkring det 😀

 • Reply
  Signe
  15. juni 2017 at 18:06

  Du skal regne med at bo i lejligheden/huset i 5 år for at det kan betale sig, og så kunne I jo nappe et afdragsfrit F5 lån 🙂
  Min kæreste og jeg brugte 1 1/2år på boligjagten og da vi stod i vores drømmehus for første gang vidste vi med det samme, at det var her vi skulle slå os ned! Og det var det hele værd: Alle frustrationerne og ventetiden:-)
  Så husk at “dufte roserne på vejen”. Jeres hus/lejlighed er på vej:-)

  • Reply
   christinedelmar
   19. juni 2017 at 13:54

   Ja, det er også det. Årh 1,5 år??? Det er også længe. Det stresser mig bare at alle – selv ejendomsmæglerne siger at priserne stiger så meget lige nu at vi skal være hurtige hvis det ikke skal blive endnu dyrere. Og at det jo faktisk kan koste os 100.000 at vente bare et halvt år. Så er udgifterne jo næsten betalt ved en evt. handel igen…. Men ja, det er sjovt og spændende – men også lidt stressende synes jeg 😀

Kommenter