De her ting købte vi fra Nybyggerhuset

8. juni 2017

Der er mange som har spurgt om vi har fået nogle ting med fra huset. Og svaret er JA! – det gjorde vi.

Vii fik lov til at købe 3 ting derfra – det er simplethen så vigtigt for os. Vi har jo lagt tid, sjæl og en masse arbejde i både at finde loppeting og specielt Mikkel og jeg endte jo med at håndlave ret mange større ting selv som spisebord og sofa også. Derfor var det også vigtigt for os at de tre valg var ting som ikke kan købes igen for penge. Det kan man jo altid gøre. Desværre, som I jo nok ved, har vi ikke plads til nogle af tingene der hvor vi bor nu. Derfor glæder jeg mig til at vi finder et større sted hvor vi endelig kan få tingene igen. Lige nu står de derfor opbevaret et sted 🙂

Vi købte følgelnde ting: den-bla-spisestue-297855850

Spisebordet – det lavede og designede Mikkel selv. Det er dog kæmpe stort og vi drømmer om at lave en lillebror udgave af det. 

den-bla-stue-293168040-1

Sofaen – Sofastellet er også lavet af Mikkel og så fik vi Aalborg Møbelpolstre til at polstre nogle selvbærende plader med noget reststof i velour de havde liggende. 

det-bla-sovevarelse-290413453

Sengegavlenedem fik vi hjælp til at få lavet hos nogle bæredygtige møbelsnedkere her i Aalborg. I kan se det de laver (her). Det er form til lænestol som er bøjet og beklædt med træ. 

Hvilke ting ville I have valgt?

 • Reply
  Simone
  8. juni 2017 at 13:21

  Jeg er helt forelsket i spisebordet, det er så flot! Hvis I laver en lillebrorudgave, må du meget gerne lave en diy-guide her på bloggen:-)

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  9. juni 2017 at 11:50

  Fremragende valg – særligt sofaen og bordet er bare lige i øjet.

  – A

Kommenter