Kender I Llew Mejia? Eller så er det på tide….

1. juni 2017

poster3poster6 poster5 poster2Poster fra Champagne Pony Club (her)

Har du hørt om Llew Mejia? Jeg havde ikke!. I hvert fald ikke før jeg faldt over de fine posters hos en af de fine interiørshoppe der findes her i Jylland. En shop med alle mulige fine og skæve items og hedder noget så skønt som Champagne Pony Club. Jeg er vild med det.

Nå, men til posteren. Det er én af fire tryk som er skabt i samarbejde med den amerikansk/mexikanske kunstner Llew Mejia. I kender ham måske ikke af navn, men her er nogle af de illustrationer han har lavet:

lew4 lew2 lew3Champagne Pony Clubs skriver om samarbejdet: “Llew bor i dag i San Francisco, men har tidligere boet i Mexico, hvilket tydeligt har influeret hans tegnestil. Han er dygtig til at skabe illustrationer digitalt, men også i hånden med vandfarve på papir. Llew har bl.a. illustreret for Colette, Hermes, Oak nyc, Patagonia og Adidas“. Og så er han vidst også lige blevet spottet af Apple… ja, der er fart over feltet for Llew, må man sige…

Ja, jeg nåede kun lige at få den med i mine ønsker i sidste uge (her), og så blev den ellers klikket hjem.  “Year of the horse” som illustrationen så fint hedder, markerer hestens år i den kinesiske kalender og pynter nu inde i vores stue. Nu er jeg endelig blevet pony-mor og har fået en lille hest i stalden 😉 Det er dog tiltænkt at det skal være en del af vores køkken/morgenkrog når vi forhåbentligt snart finder noget andet at flytte ind i.

Og så har jeg faktisk hørt en lille fugl synge om at der er to nye posters på vej i samarbejdet om en måneds tid. Det bliver spændende at se om de er ligeså skønne!
horse2horse1

horse3tiger

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins