De her hjem har vi kigget på!

29. maj 2017

cherry3Skjorte fra H&M (her)

Ja, hvad mere relevant end at dele processen og de overvejelser vi har omkring at være 1. gangskøbere med jer. Der er jo en 1. gang for alle, og det kan altså godt virke pænt forvirrende og vanskeligt at manøvre rundt i den her boligjagt når man ikke helt ved hvordan man finder byttet. Altså, det man gerne vil/kan købe. Og så er vi er heller ikke helt enige om alting. Det er dælme også irriterende at Mikkel ikke også bare synes det samme som mig. Så hvordan finder man så frem til det rette køb? Det har jeg tænkt mig at dele med jer løbende – for hvem ved hvor lang vores rejse bliver og hvad vi ender med. Nu må vi se.

Her er i hvert fald lidt af vores overvejelser omkring boligjagt:

 1. Hus eller lejlighed

Så bliver vi jo NØDT til at snakke fremtid. Vi vil gerne have hus, når vi har to søde børn der hedder Frede og Ruth og har arvet Mikkels lange ben og boldøje. Og så har de helt sikkert også arvet alle mine allegener og så samtidigt skal døje med at være to foodies. Nå, ja men de skal jo luftes og så vil det jo være skønt med en have og en lille badebassin de kan bade I. Lige nu ligger huspriserne bare i et leje vi ikke kan være med til. Det er fordi vi er super kræsne med hvilke områder vi gerne vil bo I. Det SKAL være i det område vi er vokset op, og der ligger husene til at vi lige akkurat kan købe et faldefærdigt hus og så ikke har penge til renovering. Og vi har egentlig heller ikke brug for alle de kvadratmeter lige nu heller. Vi kommer jo fra 50 KVM, så en fordobling vil jo betyde vi kan bruge et rum til at pakke gaver ind. Så lige nu er fokus på at finde en lejlighed. Og jeg må indrømme, at jeg også vil have svært ved at give afkald på den liv og summen som bylivet giver. Jeg nyder det lidt for meget nu at gå op i kiosken kl. 23 eller at der kun er 100 meter op til gågaden.

2. Hvor meget skal laves? 

Vi har jo et par færdigheder eller to, og måske mest af alt en god portion ihærdighed og lyst til at give os i kast med noget renovering. Det hænger nok også sammen med at jeg ikke orker at betale alt for meget for noget som jeg ikke selv ville vælge i stil med. I hvert fald ikke når det gælder køkken, bad og gulve. Måske er jeg lidt for forvendt, og gerne vil have at alt er præcis som JEG gerne vil have det. Vi har dog fundet ud af at det er lidt en glidebane og der skal tænkes meget over om hvor meget man vil tage på sig. Jeg ved ikke helt med al det der tag udskiftning samt dårlig VVS og el. Som det vi kiggede nærmere på her. Det kan godt være lidt en økonomisk glidebane at rette op på.

3. Skrives op i køberkataloget

Ja, da jeg skrev at vi havde besluttet at kigge på bolig her, fik jeg et par fif. Et af dem, var at blive skrevet om i køberkataloger. For i de her opgangstider er der er RIGTIG mange boliger som bliver solgt uden at komme på nettet. Min veninde som arbejder hos en mægler her i Aalborg fortalte mig også samtidigt her for et par uger siden at liggetiden for lejligheder er ca. 3 dage i øjeblikket. Det betyder altså at der skal fart over feltet, og man skal skrive op for bare at få en chance for at se de ting som kommer til salg. Shit, det gør mig altså lidt nervøs. For kan man bare mærke dét når man ser det rigtige? Der er jo næsten ikke tid til at gå og sunde sig over det med den liggetid som er nu. Fuck. Og den her jeg var godt lun på røg faktisk for næste på os. Så næste uge (igens) er planerne at vi skal rundt til møde hos alle mæglerne og skrives op.
Har jeg glemt nogle gode råd? Eller har I haft andre overvejelser?

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  29. maj 2017 at 12:23

  Hvor cute, min kæreste og jegs fiktive børn hedder Nora og Erik og vi bor i en murmester villa i Vejgaard eller Gl. Hasseris 😉 Nu må vi se, om det ender med at blive sådan en skønne dag.
  God jagt.

  – A

  • Reply
   christinedelmar
   29. maj 2017 at 14:06

   hahahaa, jeg er vild med fiktive børn 😛

 • Reply
  Migaalborg
  29. maj 2017 at 15:57

  Uh Frede er det fineste navn💙 Det hed min søn hvis jeg selv måtte bestemme men det måtte jeg ik så han hedder Holger ☺️

  • Reply
   christinedelmar
   29. maj 2017 at 16:54

   Haha, ja.. det er også sødt! Nu må vi se hvad de egentlig ender med at hedder når vi engang ikke har fiktive børn mere 😛

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins