Er jeg god nok som jeg er?

24. maj 2017

mig2Skjorte fra H&M (her), Nederdel fra H&M (her) og Slippers fra Bianco (her)

Jeg kan ligeså godt være ærlig. Jeg har virkelig ikke nemt ved at finde min vej lige nu. Det er meget hårdere end jeg havde regnet med – det med at blogge, altså. Misforstå mig ikke, jeg elsker at skrive om mit liv og alt det der interesserer mig. What’s not to like. Det er faktisk en lille drøm. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har fået muligheden. Men nu hvor Nybyggerne er slut, hvad skal der så ske med mig og min blog?

Jeg har været ret forvirret omkring både bloggens udtryk og indhold. Og jer læsere. Jeg har prøvet forskellige redigeringer. Forskellige kamera. Jeg har prøvet forskellige fokus som mode, bolig, Nybyggerne og hverdagssituationer. Jeg har prøvet både at være æstetisk og prøvet at tage uformelle hverdagsbilleder. Jeg har ikke rigtigt fundet mit eget udtryk, og det kan tydeligt ses at jeg er drøn forvirret omkring at finde sin vej i blogland. Det er også utrolig hårdt at prøve ting ad og famle lidt i blinde fordi man er ny i gamet og mangler både point på sparring – og erfaringskontoen. Alle kan se når man fejler og jeg har ikke haft samme organiske vækst som andre bloggere måske oplever. Måske er det derfor at nogle følgere er forsvundet. For det er der altså. På min Instagram og her på bloggen. Der er røget 100-200 stykker siden Nybyggerne sluttede. Det forstår jeg egentlig godt – når det har været så blandet hvad der ryger op. Man ved ikke hvad man kan forvente.

Der er bare dét, at det bliver for mig en ond cirkel og efterlader mig med følelsen af at blive fravalgt, fordi jeg ikke føler mig god nok ligegyldigt hvad jeg gør og prøver på. Bevares! Ja, jeg bed godt jeg er en skrøbelig sjæl. Og der bliver heller ikke serveret tudekiks til det her indlæg. Nej, nej det er fordi jeg gerne vil have jer i dialog. Så det netop ikke ender med at en lille violin begynder at spille også.

Mine overvejelser både før – under og efter programmerne, har været at jeg meget bevidst valgte at tage afstand fra boligområdet og faktisk også Nybyggerne. Jeg vidste at det nok ville blive noget svære at kunne skrive om alt muligt andet hvis folk KUN fulgte mig på grund af interiørdelen og programmerne. Det er vigtigt for mig at jeg også kunne skrive om andet. Men måske det var en fejl at lave så markant en skilning, for det har uden tvivl skuffet nogen. Og det er lidt ærgerligt, da det jo stadig er en af mine interesser. Og måske endnu mere relevant hvor Mikkel og jeg er ved at lede efter en lejlighed her i Aalborg.

Så for at komme komme ovenpå kan jeg mærke at jeg har brug for at komme mere i sync med jer læsere. Forstå jer bedre, så at sige. Nogle gange er det sværeste bare, at skulle se sig selv udefra. Hvad er det egentlig I gerne vil se og læse mere om? Det vil hjælpe mig til at blive mere klar på hvilken vinkel bloggen skulle tage, og dermed også mindre fortvivelse. En afklarethed. Mere bolig, vlogs, inspiration og collager, mode eller personlige indlæg? Eller er der måske bare nogle ting I synes fungerer mindre godt? Det er uden tvivl lysten der skal drive værket, men der er så mange veje at gå ned af og jeg nok har brug for at blive lidt klogere på hvor jeg passer ind. Finde min egen vej, hvis det giver mening.

Håber I vil tage jer til til at lægge en kommentar med lidt konstruktiv kritik selvfølgelig 🙂 Love love and love til jer på sådan en tirsdag aften…

 • Reply
  Mette
  24. maj 2017 at 19:57

  Kære Christine.
  Jeg havde nok hverken fundet dig på insta eller her, hvis ikke det havde været for nybyggerne, og jeg var da også VILD med jeres stil og fantastiske idéer. Når det så er sagt, ja så synes jeg jo netop du har fundet formen nu; En god blanding af alt muligt og nogle flotte billeder, der akkompagnere teksten. Jeg tror det er vigtigt, at det er DIG, der blogger og ikke os som læsere, der bestemmer hvad, du skal blogge om. Jeg følger mange blogs og mange instaprofiler, og dem jeg allerbedst kan li´er dem, hvor man kan mærke, hvem der står bag. Så go for it, du ER god nok!
  Kh. Mette

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 20:01

   Hej Mette

   Tusind tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive. Du har helt ret I at jeg ikke skal skrive hvad folk vil have. Men det er vigtigt for mig at være i dialog synes jeg. Måske det egentlig også er vinkel eller proportioner jeg tænker over. Jeg havde selv overvejet at poste lidt mindre om ugen og så til gengæld lave nogle gennemarbejde indlæg – og måske ikke helt være så bange for interiør delen som jeg har været før. Bare dejligt at du gad at skrive. TAK for dig!

 • Reply
  Christina
  24. maj 2017 at 20:02

  Hej søde dig
  Jeg tænker umiddelbart at folk har tænkt at din blog ville handle om kreative input på interiør/husdelen og måske er det derfor de unfollower hvis der ikke er noget om det. Nu er jeg ikke en kendt blogger selvom jeg har en hjemmeside/blog så har ikke selv erfaring med det, men jeg tror at det der vil hjælpe dig bedst er selv at vide hvad du vil og sørge for at andre også ved det. Jo mere usikker du virker jo mindre interesse har folk måske? Og nu siger du jo så at dit problem jo er at du ikke helt ved hvad vej du skal gå.. mit råd til dig er at skrive om det du brænder aller mest for. Det kan folk mærke og så skal det nok gå. I var SÅ dygtige i nybyggerne. I er pisse kreative! Og en stor inspiration for mange inkl. Mig selv. Derfor tror jeg at mange gerne vil se mere til hvad i kan. Indretning, interiør, have, råd til det i selv har været igennem ved at bygge selv. Videoer eller opskrifter på DIY. I ville sikkert også kunne tjene penge på at lave møbler a la jeres jernbord og sofa. I er nytænkende. Hvis i lavede en masse af den slags og evt. Solgte det. Det tror jeg der ville være mange der ville være interesseret i. Eller ligesom i nybyggerne: lav dit eget tørrestativ og så how to make it eller flere ideer til hvordan man kunne gøre. Nye kreative løsninger. Håber du kan bruge mit svar 😘😘

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 20:08

   Hej søde du!
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive. Du har helt ret at det virkelig usikkert at jeg spørger. Og det bunder jo nok også i en usikkerhed. For tror du har helt ret i at den eksponering og følgerskare jeg har fået er primært pga. Nybyggerne. Så når man pludselig lavet noget andet end bolig og interiør skuffer man nogle. Det har egentlig været lidt hårdt at vænne sig til, for jeg føler måske jeg har meget andet at byde på også. Derfor vil jeg netop også gerne have en blog som både kan omfavne bolig, lidt mode og tankemylder som nu. Og måske jeg ikke skal være så bange for at lade boligdelen fylde noget alligevel, dog bliver det uden Mikkel som bare er glad for sit liv som ingeniør. Men jeg håber det bliver en naturlig del af bloggen når(hvis) vi får købt en lejlighed snart <3 Tak for din besked, og TAK for dig!

   • Reply
    Christina
    24. maj 2017 at 20:31

    Jeg mente faktisk ikke at du ikke skulle spørge. Jeg synes det er stærkt at du spørger og er ærlig. Vi vil hellere se ærlighed fremfor filter 😊👍🏻
    Den slags/ sårbarhed tror jeg også giver followers. Jeg mente bare at det der nok vil give dig et skub fremad ville være at finde ud af hvilken del du vil lægge mest vægt på og så følge det. Jeg kan godt forstå at du gerne vil flere ting jeg tror bare det giver flere interesserede hvis du f.eks. Valgte interiør/kreativ/ hverdag. Og fokuserede på det frem for flere ting på en gang. 😘 Håber du finder din sti.

    • Reply
     christinedelmar
     24. maj 2017 at 20:45

     Årh tak, ja det er noget som jeg har været ked af, og det bliver vel kun bedre hvis man tør gør noget ved det?
     Du har helt ret. Det er altid nemmest hvis man har en niche og så gør det. Jeg tror bare jeg har svært ved at vælge, og det vil nok betyde at jeg ikke synes det var så sjovt mere. Det er nok bare mit hovede der er sådan lidt ‘du kan ikke sætte mig i en kasse, så dør jeg’. Jeg nyder helt klart mest at skrive om alt og intet, og så dernæst hvad der interesserer mig. Så måske det bare er en livsstilsblog med lidt bolig og mode indover hvis man kan vælge den kategori?? hehe 😀 Tak for dine søde ord og tanker!

 • Reply
  Laura Klinggaard
  24. maj 2017 at 20:12

  Kære Christine.

  Tak for dit blogindlæg – sejt at du er så ærlig og tør stå frem med din fortvivlelser!

  Men… sådan som jeg ser det, må du ikke tage udgangspunkt i hvad vi som læsere gerne vil se fra dig, for at du kan få din blog op at køre. Det kan vi ikke vælge for dig. Vi kan være med til at vælge emner, når du en gang har valgt hvilket hovedemne din blog skal omhandle.
  Jeg tror det vigtigste – for at gøre en lang mening og forklaring kort – at du tør være dig, og skrive om lige det der rør sig og det du har lyst til at skrive om, så skal følgerne nok komme, så snart de kan mærke DIG!
  Personligt så følger jeg som regel ikke blogs kun på baggrund af emne, men ligeså meget på grund af den person der sidder bagved bloggen – den der tør vise personlighed som fanger mig, som jeg vil hører mere om.

  Lyt til dit hjerte og din mave.. lad hver med at tænke på hvordan du hurtigst får mange følgere og hvorfor nogle unfolower – det er ikke personligt, stemplet på dig, det er jeg sikker på.
  Tænk hvad du allerhelst vil frem med, om det så er bolig, mode eller personlige historier – eller en blanding af det hele – så er det vigtigste er læserne kan mærke dig, så vi bliver interesseret i at vide mere!

  Du kan godt 💪🏼
  Gode tanker fra hende der egentlig ikke ved så meget om blogverdenen, men tror på at man kommer længst og vækker mest opsigt ved at være sig selv og ikke være som andre gerne vil have en til at være.

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 20:18

   Hej søde Laura

   Jeg er også helt sikker på du har ret. Jeg tror også sagtens jeg kan få mig selv med i det hele hvad end det så omhandler. Og du har helt ret. Jeg har dog selv gået med tanker om at jeg måske ikke er den bedste daglige blogger, men er bedre på færre og mere gennemarbejde indlæg. Altså kvalitet frem for kvantitet. Og bl.a. om det er dumt jeg ikke også bare skriver om interiør, nu hvor det også er en interesse og ikke tænkte så meget på om folk så ikke vil læse de andre indlæg. Det også nemt for mig at se når man prøver at forklare logikken, men kan alligevel ikke helt løbe fra at det gør lidt ondt at miste følgere fordi det føles som om man ikke er spændende eller god nok mere 🙂 Men tak for din besked, og TAK for dig! <3

  • Reply
   Stinnefh
   25. maj 2017 at 0:27

   Helt enig her 😊

 • Reply
  Mathilde
  24. maj 2017 at 20:17

  Hej Christine.
  Jeg synes absolut du skulle fortsætte din blog fyldt med bolig inspiration, men jeg synes også at det har været så fint at se hverdags billeder med de sidste nye tøjkøb og god mad. Men det synes jeg også sagtens der kan være plads til. Bare du har dit fokus på det du synes er mest inspirerende at blogge om. Og husker at du især er sej til det med interiør 💪🏼☺
  Jeg er også fra Jylland men bor i København og ser hele tiden modebloggere over alt, så for mig er det så rart at se endnu flere inspirerende billeder end bare mode.
  Så keep up the good work 😎

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 20:23

   Hej Mathilde

   Dejligt du gad tage dig tid <3 Jeg er bare glad for at få lidt feedback. Nogle gange kan det godt være ret hårdt at blogge uden så meget respons og kritik på hvad der er godt og dårligt 🙂 Du har ret I at der er mange modebloggere, og det egner jeg mig vidst heller ikke til – men det er en naturlig interesse ligesom interiør. Så jeg håber at der kan blive plads til begge ting på bloggen. Jeg havde selv tænkt at lave færre indlæg, men mere fokus på kvalitet og substans istedet for flere daglige – og nogle måske ligegyldige opdateringer. Bare tak fordi du skrev, det betyder meget!! Virkelig.

 • Reply
  Lone
  24. maj 2017 at 20:46

  Hej C,
  Jeg startede med at følge dig, fordi din tøjstil og boligindretning; sans for detaljer inspirerede mig. Det gør den stadig og jeg er vild med dine outfittet indlæg og “jeg maler væg i stuen” – indlæg. Hvad der kunne være fedt er måske jeres nye drøm om at finde drømmeboligen, hvad i leder efter, nogle inspirationsvægge etc. Som kan give os læsere endnu mere indblik i jeres stil og bæredygtige tankegang. Tag os med til åbent hus, lad os vide mere om hvad og hvorfor 🙋🏻 – op med hovedet og klø på, dit fokus bør helt klart være stil/mode og indretning. Drop de indlæg der efterlader os triste på dine vegne fordi du er ked af ikke at ku finde din sti, det får folk til at flygte! Giv os en rundvisning på video i lejligheden eller hvad ved jeg… vi vil elske det 👊🏻 Hold humøret højt og fortsæt det gode arbejde

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 20:50

   Hej Lone

   Tak for de søde ord. Dejligt du godt vil følge med stadig. Også selvom jeg er lidt melankolsk, det fik jeg også en kommentar om forleden. Hvorfor jeg var ærlig, og om jeg ikke bare kunne skrive alt det gode. Jeg kender godt følelsen, af at man ikke gider læse andre brok. Men lige den her dialog følte jeg ikke rigtig jeg kunne undgå, da jeg har gået med tanker om bare at lukke bloggen. Det er lidt hårdt med så mange tilskuer til fejl og fortvivlelse. Men du har ret, jeg vil hoppe op på hesten og forsøge at gøre mig umage. Og så krydse fingre for det går 🙂 Tak fordi du skrev.

  • Reply
   Lone
   25. maj 2017 at 14:15

   Måske er du melankolsk, men du er også SÅ meget mere end det 👊🏻 – jeg hepper på dig. Jeg håber hvertfald at du fortsætter din blog, for den inspirerer MIG.

 • Reply
  Maria
  24. maj 2017 at 20:46

  Hej Christine 🙂
  Jeg ville synes det var super spændende at høre om jeres overvejelser inden i meldte jer til nybyggerne, hvordan det var at være med på godt og ondt og hvordan det har været efter programmerne blev sendt for jer personligt. Ved godt du har lavet nogle indlæg om det, men synes det er super spændende at høre om:-)
  Ud over det, så synes jeg også gode ideer til indretning og hvis I finder en bolig, så processerne der kommer med der. Hvis du omvendt ikke bryder dig om at skrive om de ting, så synes jeg hellere du skal skrive om det du brænder for uanset om det er mode, sundhed eller noget helt 3.
  Jeg skal nok forblive følger;-)
  Mvh
  Maria

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 20:54

   Hej Maria

   Tak fordi du skriver. Ja, det er lidt ambivalent. Jeg har egentlig ikke noget imod at skrive om indretning eller Nybyggerne. Men det været for at undgå at blive sat i en kasse hvor det er det eneste jeg kan skrive om. Så vil det ikke være sjovt. Og måske derfor har jeg taget lidt mere afstand end egentlig ønsket. Ja, mig og kasser klæder ikke hinanden… Og ja, det vil nok komme til at fylde en del mere indretning nu hvor vi er på boligjagt, så det håber jeg vil blive taget godt imod!

 • Reply
  Pernille
  24. maj 2017 at 21:00

  Hej Christine. Jeg kan godt lide at følge dig fordi, at din blog er personlig, handler om bolig (etc.), hverdagslivet, parforhold, begivenheder i livet, mode og alt midt imellem. Jeg kan godt lide netop den blanding.

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 21:06

   Hej Pernille!

   Tusind tak for dine ord… du har helt ret I at det er lidt af hvert. Og det er også lidt det jeg kan fornemme på feedback, at der godt må være plads til det hele. Det er bare dejligt at vide og jeg kan med lidt bedre mavefornemmelse forsætte! Rigtig god aften til dig!

 • Reply
  Cæcilie
  24. maj 2017 at 21:18

  Kære Christine,
  Jeg er ikke fast læser, men jeg følger dig på Instagram. Jeg er af den holdning, at viden, erfaring og interesse driver værket. Jeg begyndte at følge dig pga nybyggerne, og fordi jeg selv er interesseret i at blive inspireret af æstetik og bæredygtighed. Hvilket er to områder, som der lader til, at du både har viden om, erfaring indenfor og interesse i. Når det er sagt ved jeg også godt, at der er mange, der følger blogs som reality-tv, og som gerne bare vil følge andres liv. Der hopper jeg oftest af.

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 22:11

   Hej Cæcilie
   Du har helt ret i at lysten skal drive værket. Og det har heldigvis givet mig lidt mere blod på tanden med den her fine kritik jeg har fået. Det er dejligt at være i dialog, for når man sidder på den anden side er der ikke nogen som siger hvad der fungerer og ikke fungerer. Så dejligt med noget konstruktivt. Og skønt at du er med på den interesse – det er også en prioritet fra min side som jeg gerne vil have plads til når relevant 🙂 Tusind tak fordi du skrev!

 • Reply
  Natascha
  24. maj 2017 at 21:32

  Jeg nyder at følge din blog. Jeg er ligeglad hvad du lægger op på bloggen. For det er dig jeg følger. Det er det du har på hjertet jeg vil læse om. Ikke bestemte ting. Jeg fyldte med og håbede på jer og blå hus fordi jeres personligheder var fantastiske. Så jeg bliver hængende så længe du vil blogge. Du er et fantastisk menneske på skærmen (og helt sikkert os i virkeligheden)

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 22:13

   Hej Natascha
   Hvor er det bare nogle ord der varmer. Tusind tusind tak for at give mig lidt tro på at jeg godt kan. Dejligt. Og dejligt at du vil følge med. Det værdsætter jeg virkelig. Så rigtig god aften til dig!

 • Reply
  Malene
  24. maj 2017 at 22:23

  Jeg følger dig på insta og kommer faktisk oftest videre ind på bloggen ved personlige indlæg. Men det var det bæredygtige og din viden herfor der fangede mig i Nybyggerne😊

  • Reply
   christinedelmar
   24. maj 2017 at 22:25

   Hej Malene
   Det glæder mig meget, at der er andre som interesserer sig for netop dét. Og det er også noget jeg forsøger at skubbe ind på bloggen når relevant. Så tusind tak for dine ord og dejligt du vil følge med 🙂

 • Reply
  Mie Engell
  24. maj 2017 at 22:50

  Hej Christine
  Først vil jeg sige at jeg har fulgt dig via Instagram siden i startede i Nybyggerne. Jeg stemte på jer to, da jeg mest af alt kunne se mig selv i jeres stil. Din og Mikkels kreativitet og øje for detaljer. At du derefter vælger at oprette en blog og skrive om alt og intet er jo i sig selv helt fint! Vi elsker jo at snuse i folks liv, så meget de nu lukker os ind. Jeg tænker at du som udgangspunkt ville lave en livstilsblog? I så fald synes jeg at det er det der ville klæde din ‘stil’. Du elsker bærerdygtighed, mode, boligindretning og du deler gerne lidt fra privaten, det er det der identificere dig og hvad du brænder for. Det er det du skal blogge om! For det er det vi elsker at læse om. Vi bliver inspireret af andres meninger osv. Så bare klø på og be yourself! For det var det vi faldt for <3 i hvert fald os der har været med fra start, og fortsat er her. Kys herfra – god aften.

  • Reply
   christinedelmar
   25. maj 2017 at 10:35

   Hej Mie

   Tusind tak for dine ord. Det er dejligt at du følger med her. Og du har måske helt ret I at der kan være plads til det hele og mit CBS-hovede bare skal give lov til at bloggen kan omhandle netop dét der røre sig eller jeg finder relevant i tiden. Tusind tak for at give lidt feedback, det er virkelig rart at have en dialog når nu der normalt ikke er rum til at høre hvad der fungerer og hvad der fungerer mindre godt 🙂 Tak fordi du tog dig tid!

 • Reply
  Jela
  25. maj 2017 at 6:42

  Hej Christine
  Jeg synes netop at det er blandingen af forskellige slags indlæg, og opslag på Instagram, for den sags skyld, der gør det interessant at følge nogen og det er også derfor, jeg følger dig 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   25. maj 2017 at 10:32

   Hej Jela

   Tusind tak fordi du gad bruge tid på at skrive. Det er rart at mærke lidt hvad der sker i den anden ende 🙂 Dejligt du følger med- og rigtig god feriedag 🙂

 • Reply
  Anne
  25. maj 2017 at 6:58

  Hejsa, faktisk følger jeg lidt ivrigere med nu, og de dit indlæg givermig følgende tanker om hvad jeg især kan lide:
  Ærlighed, de oplæg hvor jeg kan mærke du er engageret i det du skriver
  Din stil, mode indlæg og især dit fokus på bæredygtig mode
  Indretning, var for eksempel ret vil med indlægget om jeres badeværelse
  En lille virksomhedide kunne være en mulighed for at booke dig som konsulent til et om(bygge) projekt med hjælp til indretning, bæredygtighed mv. Det ville jeg overveje som supplement til arkitekt mv når vi selv bygger om om et år eller to..
  Konstruktiv kritik, dine rejseindlæg blev jeg ikke så fangede af, ideen ogoplevelsen må have været fantastisk men måske fungerede retrospekt ikke så godt?!
  En sidste ting der har betydning for mig er at du er lokal i Aalborg, hvor jeg selv bor og lever 😊
  De bedste hilsner på en skøn solskinsdag
  PS. Selvfølgelig er du ok – lige som du er følgere eller ej!

  • Reply
   christinedelmar
   25. maj 2017 at 10:41

   Hej Anne

   Hvor er det rart at du skriver at det netop er indlæg hvor jeg har noget på hjertet som fanger. Og tak for din kritik, det vil jeg prøve at tage med mig. Nogle gange ved jeg jo også at jeg ikke gør alle glade, og nogle vil helst læse om bolig og andre noget andet. Men jeg rigtig glad for at du skriver dét med Aalborg, for jeg havde jo prøvet lidt med lidt indlæg som var relevante for netop dem fra Aalborg. Men nu må vi se, det er jeg stadig meget forvirret over om er relevant i det store hele 🙂 Rigtig god feriedag til søde dig!

 • Reply
  Karina
  25. maj 2017 at 11:36

  Når du vælger det, der har værdi for dig, bliver dine indlæg nærværende og interessante, og så er det fuldkommen ligegyldigt, om du skriver forskellige indlæg på din blog. Det giver læseren et mere nuanceret billede, og det er jo det skønne.
  Jeg var personligt ret vild med dit indlæg om hovedtraumer (fordi jeg selv for nyligt pådrog mig et, desværre), og dit indlæg om den lille forandring, du havde lavet på toilettet. Det er fedt at høre, når I skal holde foredrag, og jeg kunne forestille mig, som jeg også har skrevet på Insta, at du vil gøre det skide godt med opgaver som indretningshjælp og/eller stylist for private/små virksomheder/butikker (i deres vinduespartier, f.eks.). Det er tydeligt, at du brænder for det.

  Bæredygtigheden var det, jeg faldt for i Nybyggerne, men heldigvis er du og I så meget mere end Nybyggerne. I har mange facetter, og det er, hvad gør et hverdagsliv, nuancerne.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  25. maj 2017 at 12:22

  Jeg stemmer bare for mere hverdagsliv, interesser, fjol og sådan, det er klart personlighed jeg går efter i blogland (:

  – A

 • Reply
  M
  25. maj 2017 at 12:38

  Hej Christine. Først og fremmest: Selvfølgelig er du god nok som du er 🙂

  Jeg må være ærlig at indrømme at jeg ikke har læst særlig meget med på bloggen på det seneste. Jeg begyndte at følge med under Nybyggerne fordi jeg synes at jeres tilgang til boligindretning (genbrug og miljøvenlig) var spædende og håbede at det var sådanne ting du ville fortsætte med at poste på bloggen. De DIY indlæg du har lavet synes jeg har været rigtig gode (for min skyld behøver der ikke video – billeder og tekst er fint til mig, men hvis du synes at det er sjovere/bedre med video skræmmer det mig bestemt ikke væk 😉 ) og jeres badeværelses make-over var også rigtig fin 🙂

  Indlæggene om tøj siger mig ikke så meget. Ikke for at kritisere dig og din stil på nogen måde – du er en rigtig flot og velklædt ung dame – men vi har bare ikke lige samme stil, og desuden prøver jeg at købe det meste af mit tøj brugt af miljømæssige årsager. Jeg ved godt at det er disse sponsorerede indlæg der får pengene i maskinen, og jeg forstår godt at du laver dem, men jeg styrer altså lidt udenom dem 🙂

  Jeg håber at du kan bruge kommentaren til noget og glæder mig til at se hvad du finder på at blogge om i fremtiden. Det kunne være fedt hvis I fandt jer et gammelt hus/lejlighed og hvis vi måtte følge med i jeres arbejde med denne 🙂

  God dag til dig og nyd solskinnet 🙂

 • Reply
  Mette
  25. maj 2017 at 17:18

  Hej Christine
  Jeg synes dine outfit-billeder er inspirerende, derfor jeg har kigget på din instagram og blog. Det der for mig til ikke at blive trofast følger, er at jeg synes det meste minder og andre blogs, og at indholdet ikke skiller sig ud. Jeg synes du skal poste og skrive om det du synes er fedt, og prøve at adskille det fra andre, hvis muligt. Hellas Joofs bog og en kop kaffe er en kæmpe blogger-instragram-kliche, og jeg havde set det mange gange inden du lagde det op. Derfor virker det ikke så interessant. Håber ikke du tager det ilde op, og kan se pointen 🙂 Kh.

  • Reply
   christinedelmar
   25. maj 2017 at 23:14

   Hej Mette
   Nej alt kritik er god kritik for mig, for det er svært nogle gange at fornemme hvad der sker i den anden ende. Tusind tak for feedback, jeg vil prøve at tænkte over hvad du skriver. Og selvom det måske er nemt bare at være sig selv, er det måske også der at turde at gøre noget anderledes som ikke nødvendigvis er særligt velset eller populært til at starte med. Tak for dine ord og rigtig god aften 🙂

 • Reply
  Sidsel
  26. maj 2017 at 10:06

  Hej Christine.

  Din interesse og viden inden for bæredygtig indretning fangede mig i Nybyggerne. Jeg håber du vil lave mange flere indlæg om det, og også gerne noget om bæredygtig mode – kunne være så fedt at få noget mere fokus på det.

  • Reply
   christinedelmar
   26. maj 2017 at 11:17

   Hej Sidsel

   Tusind tak for dine ord 🙂 Jeg har faktisk forsøgt mig flere gange, men det har ikke rigtig virket til at det har været interessant her på bloggen de par gange jeg har forsøgt mig med det! Men som jeg skrev i et indlæg, har det også været rigtig ærgerligt at hver gang folk har spurgt ind til mit tøj er det 2nd hand. Derfor har jeg forsøgt altid at finde alternativer at linke til her på bloggen.
   Men der kommer i hvert fald lidt mere indretning med gør-det-selv projekter og andet 🙂 Og tak fordi du skrev!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins