The big 30

22. maj 2017

fest11Billeder herfra

Vi har så småt indset at the dirty thirty nærmer sig for visse parter i dette forhold. Så som den festarrangør jeg er, har jeg påtaget mig opgaven. Eller nærmere sagt, hvis der skal ske noget må jeg hellere hjælpe lidt til. Mikkel bliver 30 år dagen når vi tager på ferie i juli. Derfor kommer festen nok først til at ligge i august. Vi døjer egentlig altid med at mange af Mikkels venner er håndboldspillere har ferie og rejer i juli, og allerede begynder igen i august hvor opstart og et vanvittigt program forhindrer de fleste i at deltage i august. Pokkers.

Invitationer: Vi er ved at sætte datoen, og så skal jeg have bestilt invitationer som vi kan sende ud. Jeg havde helt sikkert selv valgt en anden, men det skal jo også lige passe til en mand på 30. Så tror vi bestiller noget i den her stil og så får en kammerat til lige at hjælpe med at finpudse den.

Location: Mikkel vil helst holde det hjemme. Men nu da vi bor på små 50 kvm så bliver det nok lidt tæt hvis vi skal dække op til små 40-50 mennesker. Heldigvis har vi begge familier med stor baghave, så jeg tror det bliver en backyard bbq enten hos mine forældre eller hos Mikkels. I ved sådan uformel stemning, røde rød/hvid ternede duge og lange bord/bænke-sæt! Mine forældres vej har desuden også et fællestelt som man kan leje for billige penge. Så den er i vinkel.

fest6

fest5

Catering: For at skabe sådan en rigtig bbq stemning er vi ved at finde en som vil komme og lave en helstegt pattegris. Det er jo så vanvittigt godt, og perfekt til sådan en sensommeraften uder åben himmel.

fest1

beer

Bar: Jeg er helt vild med ideen om at lave de her store krukker med drinks og punch som gæsterne selv kan tappe. Og så skal der selvfølgelig fyldes en trillebør med øl og sodavand, så det også bliver lidt maskulint, haha.

instagrm

Andet: Det er så populært at have gæstebog eller lave minder på de her specielle aftener. Vi må nok gemme en photobooth til brylluppet 😉 Haha… like that is ever gonna happen. Anyways, så synes jeg den her idé med at have et polaroid kamera liggende var en super sjov og god idé som man kunne sætte i gemmebogen bagefter. Og så skal jeg helt klart også have fat i nogle balloner og lige brainstorme og en kage eller dessert.

Har I mon været til nogle gode fester og har et sjovt foreslag eller idéer til aftenen?

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  22. maj 2017 at 12:17

  Havefest er det hyggeligste – lanterner, små fakler, stjernekastere, snobrøds-ristning til natmad og punch i massevis. Kvickley har sådan nogle lemonade-tønder der i deres tilbudsavis den her uge, hvis I ikke kan finde dem antikke, så kunne det måske være en mulighed 😀 God fest.

  – A

 • Reply
  Anne-Mette
  29. maj 2017 at 17:40

  Mht catering skulle du prøve at snakke med Jesper fra Koge&Kone, Jesper er fantastisk 👍

  • Reply
   christinedelmar
   29. maj 2017 at 22:35

   Tusind tak for tip 😀

Kommenter